Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Publicat pe

Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. Culiță Sterp este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Piesele sale au devenit hit-uri și au fost mult timp în trending pe Youtube. Cu toate astea, putini sunt cei care știu cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. La acea vreme avea o meserie total diferită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a reușit să devină unul dintre cei mai ascultați maneliști de la noi din țară. La începutul carierei sale, Culiță Sterp forma un cuplu cu Carmen de la Sălciua, iar împreună au reușit să lanseze piese de succes. Ulterior, drumurile celor doi s-au separat, iar fiecare și-a format o carieră solo.

Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei GetaCum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru. Ce meserie avea, de fapt, fiul mamei Geta

Culiță Sterp se poate declara un bărbat împlinit. Pe lângă cariera muzicală de succes, artistul are o familie minunată. Cântărețul are trei frați, Iancu, Ileana și Geta Sterp, cu care are o relație apropiată. După ce a devenit celebru, familia Sterp a devenit și ea celebră în mediul online. Ba mai mult, mama Getei, cea care i-a dat viață lui Culiță, a reușit să îi cucerească pe internauți.

Citește și: Cine este tatăl lui Culiță Sterp.Nicolae a părăsit-o pe mama Geta

Citește și:Cine este Iancu Sterp.Tot ce nu știi despre fratele lui Culiță Sterp

Citește și:Adrian Stroe, adevărul despre Chefi la Cuțite, după ce a pierdut finala:”Știam că nu o să câștig”

Citește și:Cântărețul de muzică populară Vlăduț Sărmaș s-a călugărit, la 25 de ani:„Asta simte, să meargă la mănăstire, ca o chemare' / EXCLUSIV

Cum arăta Culiță Sterp înainte să devină celebru

Culiță Sterp a devenit celebru după ce a cunoscut succesul în cariera muzicală, alături de fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Cei doi au divorțat, iar fiecare și-a văzut de cariera lui. În prezent, Culiță se numără printre cei mai apreciați artiști de manele de la noi din țară.

Cu toate astea, puțini sunt cei cum arăta fiul mamei Geta înainte să devină celebru. În urmă cu câțiva ani, când nu era cunoscut, Culiță avea un look diferit și nu avea implant de păr. Odată cu celebritatea, fostul soț al lui Carmen de la Sălciua s-a schimbat și s-a transformat într-un bărbat râvnit de multe femei.

Ce meserie avea Culiță Sterp înainte să devină unul dintre cei mai apreciați artiști din România

Culiță Sterp provine dintr-o familie modestă, iar înainte de a cunoaște celebritatea, acesta avea o meserie de care nu s-a sfiit niciodată să vorbească. Culiță Sterp a lucrat la o stână înainte de a deveni un artist cunoscut. Familia sa se ocupă cu creșterea oilor, iar de mic copil a lucrat pentru a duce mai departe afacerea acesteia.

Când mergeam pe câmp, cu animalele, se mai întâmpla să nu îmi aducă de mâncare, din diverse motive. Nu aveam telefon pe vremea aia, dar conveneam ca la ora 14:00 să îmi aducă de mâncare. Rămâneam de dimineață și până seara fără mâncare, până ajungeam acasă', ne-a declarat Culiță Sterp în trecut.

Culiță Sterp a renunțat la afacerea familiei și a devenit artist

Culiță a copilărit în Hațeg, acolo unde a absolvit Liceul „I.C. Brătianu. Familia acestuia deține peste 800 de oi, iar de afacere s-a ocupat el și fratele său, Iancu Sterp. Frații Sterp au fost crescuți doar de mama Geta, după ce tată lor a decis să plece de acasă. În prezent, Culiță Sterp păstrează legătura cu tatăl său, chiar dacă acesta a ales să nu se mai întoarcă la familia lui.

La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!, a povestit mama Geta în trecut, pentru Impact.ro.

Sursa foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter