Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel"

Publicat pe

Cum arată, la 18 ani, Noelle Vlasov, fiica celebrei Noelle Vlasov și a lui Marian Nedelcu. La 4 ani, Noelle defila pe catwalk-urile de la Paris, acum are blog și este pasionată de modă din copilărie, iar mama ei spune că a învățat-o de mică să fie cochetă pentru că „s-a născut manechin”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Noelle Vlasov a fost numită la un moment dat „cel mai frumos copil din România'. La 18 ani, tânăra este pasionată de actorie și a ales să studieze în Londra, acolo unde a plecat fără părinții săi. Cu ochii albaștri expresivi și cu cele mai frumoase trăsături moștenite de la părinții ei, Noelle iubește și moda, așa cum era de așteptat, având în vedere cine sunt părinții ei.

Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel"Cum arată Noelle, fiica lui Ingrid Vlasov, la 18 ani: „Nu mă consider extravagantă, doar mă îmbrac altfel"

Cum arată Noelle Vlasov la 18 ani și ce pasiuni are

Noelle Vlasov s-a bucurat încă de la început de sprijinul necondiționat al părinților ei, mama ei explicând, la un moment dat, de ce este atât de permisivă cu fiica ei, care obișnuia să pozeze de la o vârstă fragedă.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă’, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.

La 18 ani, Noelle are un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, iar postările adună mii le like-uri, fiind deja un adevărat influencer în materie de fashion.

Citește și: Mama creatoarei de modă Ingrid Vlasov a murit, după ce a fost infectată cu COVID-19. Viviana era medic de profesie:’Starea ei s-a agravat brusc’

Citește și:Cum arată și cum se simte Mioara Roman la o lună de la operație:„Aici are singura șansă să mai poată merge’

Citește și:Fulgy, din nou în instanță.Fiul Clejanilor e obligat să urmeze un tratament medical, pentru a-și rezolva problema cu drogurile

Însă, deși a urcat pe podium de la o vârstă fragedă, fata creatoarei de modă Ingrid Vlasov este pasionată de actorie și regie.

Noelle Vlasov vorbea, anul trecut, despre stilul pe care l-a ales: „Mă machiez pentru că am crescut în mediul ăsta la Paris, la prezentări, unde am cunoscut unii dintre cei mai mari make-up artişti. Nu mă consider extravagantă. Consider pur şi simplu că mă îmbrac altfel. Tot timpul dau o tuşă de eleganţă ţinutelor mele, mai ales la şcoală'.

La 13 ani, Noelle Vlasov a devenit vegană

Crescută într-un stil relaxat și mult diferit de rigorile la care sunt supuși copiii pe la noi – nu merge la şcoală, ci face parte dintr-un program special de homeschooling încă de când la noi nu era la modă – Noelle Vlasov a devenit vegană la 13 ani, decizie anunțată chiar pe canalul propriu de YouTube.

„Am luat această decizie din dorința mea de a proteja animalele. De mică am iubit foarte mult animalele și am empatizat cu ele, dar cu timpul am realizat că ele pot fi protejate și că pot contribui și eu. Așadar, nu mai consum absolut nimic de origine animală.

Înainte de a deveni vegană m-am consultat cu părinții, cu medicii și cu nutriționiștii și am înțeles că cel mai sănătos e să elimin produsele de origine animală treptat, ceea ce am făcut și eu.

Am renunțat întâi la carne, apoi la ouă și în sfârșit la lactate. Recunosc că nu a fost ușor și cel mai greu mi-a fost să renunț la toate prăjiturile mele preferate, dar am căutat și am găsit multe rețete vegane', mărturisea Noelle.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter