Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie: „Băi, nu așa, băi!”

Publicat pe

Cum arată soacra Deliei. Recent, pe rețelele de socializare, cunoscuta cântăreață a publicat un videoclip care o surprinde jucând o sârbă cu soacra ei, Ioana Munteanu. Cele două au o relație extrem de apropiată, iar mama soțului ei a fost și protagonistă în videoclipul piesei „Rămâi cu bine'. De această dată, cele două au fost filmate într-o ipostază cu totul nouă, spre bucuria fanilor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2012, Delia Matache și Răzvan Munteanu au devenit soț și soție. Evenimentul a avut loc Târgu Jiu, orașul natal al partenerului ei de viață. Pe lângă relația consolidată pe care o are cu soțul ei, se pare că Delia se înțelege excelent și cu familia acestuia. Dovada stă în ultimul videoclip postat de artista pe rețelele de socializare, care le surprinde pe cele două în timp ce joacă sârba. Cele două au demonstrat că pot avea parte și de o colaborare profesională, ceea ce s-a și întâmplat în anul 2017, când Ioana Munteanu a fost protagonistă în videoclipul artistei.

Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie: „Băi, nu așa, băi!'Cum arată soacra Deliei. Artista și mama lui Răzvan Munteanu au jucat sârba în sufragerie: „Băi, nu așa, băi!'

Cum arată soacra Deliei. În mai multe rânduri, cântăreața a vorbit despre relația pe care o are mama soțului ei. Cele două sunt extrem de apropiate, se vizitează des și, atunci când au ocazia, se filmează în cele mai neașteptate ipostaze.

Citește și: Delia, noi declarații după ce a spus că nu vrea copii:„Ajungi la disperare, nu poți să trăiești în teroarea asta'

Citește și: Mihai Bendeac intervine în scandalul în care e implicată Delia:”Oamenii care decid să aibă copii…”

Citește și: Miriam, tânăra româncă din Italia, lovită cu mașina și ucisă, a fost înmormântată.Devastați de durere, părinții s-au prăbușit lângă sicriu

Citește și: Andreea Bănică se mută în casă nouă. Cum arată locuința:”Dacă vedeți camerele copiilor…”

Cum arată soacra Deliei

Pe platforma TikTok, Delia a postat un videoclip care o surprinde jucând o sârbă cu soacra ei. În timp ce dansează, Ioana Munteanu îi face câteva sugestii artistei cu privire la mișcările sale și îi atrage atenția că a pierdut cam multe kilograme.

„Vedeți ce a slăbit? Băi, nu așa, băi', zice Ioana Munteanu.

Fanii au reacționat imediat la videoclipul postat de artistă: „Bineee, soacra, se știe', „Bravo, Delia, să râmâi veselă mereu', „Bravo, Oltenia', „Ești senzație. Și frumoasă, și deșteaptă, și supertalentată. Să fii mereu fericită. Că ai de ce'.

Ioana Munteanu a apărut în piesa Deliei

În anul 2017, Delia a lansat piesa „Rămâi cu bine'. Pentru că versurile melodiei făceau referire la relația dintre bărbați și mame, acesta s-a gândit că ar fi o idee bună ca soacra sa să fie protagonistă în videoclipul respectiv.

„Este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă.(…) În clip, rolul mamei este jucat chiar de soacra mea, de care sunt tare mândră, căci are calităţi de actriţă', a susținut, la acea vreme, artista.

Sursă foto: Captură video & Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter