Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată: ”Dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag”

Publicat pe

Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată. Încă de când s-a aflat că este gravidă, artista a ocolit pe cât posibil subiectele despre relația ei și faptul că o să devină mamă pentru prima dată. Ei bine însă, acum a vorbit pe larg despre cum au evoluat lucrurile de când a aflat că o să aibă un copil, ce s-a schimbat, dar și cum decurge sarcina. Iată cele mai noi declarații ale lui Theo Rose!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ jumătate de an. Iubirea este la cote maxime între ei, iar asta nu o spunem doar noi, ci faptul că în curând vor fi părinți pentru prima dată. Toată lumea a fost șocată de veste la început, însă nu sunt deloc puțini cei care i-au felicitat și se bucură enorm pentru ei.

Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată: 'Dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag'Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată: 'Dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag'

Frumoasa artistă a fost destul de reținută privind noutățile din viața ei. Acum însă, a simțit să vorbească pe larg despre viața ei. Mai mult decât atât, a precizat cum merge relația ei cu Anghel Damian de când au aflat că vor avea un copil. De asemenea, nu s-a sfiit să vorbească și despre stările de rău pe care le are sau numele la copil.

Citește și: Ce a pățit Theo Rose la filmările pentru Clanul:”Mă simțeam foarte rău și când am ieșit afară…”

Citește și: Ce părere are mama lui Theo Rose despre Anghel Damian și ce spune despre nunta lor:„Este ceva ce noi nu am mai văzut'

Citește și: Brigitte Pastramă și mama ei, fotografie de colecție împreună:”Ce mamă frumoasă și distinsă ai”. Asemănarea e izbitoare

Citește și: Care este starea de sănătate a Alinei Pușcaș. Este internată de câteva zile:'Sunt pe tratament injectabil, nu pot să…'

Cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată

Este bucurie mare în familia lui Theo Rose și a lui Anghel Damian. Frumoasa artistă a dezvăluit că încă de când s-a aflat că este însărcinată, toată lumea o tratează cu mare grijă. Bineînțeles, cel care are cea mai mare grijă de ea este chiar iubitul ei. Regizorul serialului 'Clanul' se preocupă de fiecare problemă și are grijă să nu-i lipsească nimic. Totodată, o ajută nu numai fizic, cât și psihic, să traverseze momentele mai puțin plăcute ale sarcinii și anume stările de rău.

Anghel este foarte grijuliu în această perioadă cu mine. Mă ține ca un bibelou. Săracul nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. Este foarte bucuros pentru ce o să urmeze și încearcă să îmi dea liniște și să-mi creeze confort, ca să trec cât mai ușor prin perioada asta', a spus artista în emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Ce face Theo Rose când îi este rău din cauza sarcinii

Theo Rose nu a vorbit numai despre lucrurile bune și momentele frumoase de când este însărcinată. Artista a dezvăluit de mai multe ori, inclusiv acum, în cadrul emisiunii TV, că se confruntă cu stări de rău specifice sarcinii. Cu toate astea, știe că nu este nici prima și nici ultima femeie care trece prin ele, astfel că încearcă să se controleze și să facă tot ce-i aduce zâmbetul pe buze în acele momente, precum o vizită la părinții ei.

Trăiesc și sunt sănătoasă. Mă tot controlez așa cum trebuie, periodic, dar mă confrunt cu tot felul de stări: grețuri specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus din stări, dar nu am ce face, mă lupt cu ele. Mă mai duc două, trei zile pe la mama și tata, la țară să mă pun pe picioare, după mă întorc la București. Cred că este și gândul că nu știu dacă sunt în stare să mă îngrijesc singură atât de bine. Trag a somn întruna. De poftit, nu prea poftesc, doar la ce văd pe masă. Aș mânca foarte mult', a mai spus Theo Rose.

Theo Rose merge în continuare la concerte

Theo Rose nu a renunțat la cariera ei. Deși este însărcinată și nu are o sarcină prea ușoară, continuă să meargă la concerte și să onoreze evenimentele unde este chemată. Cu toate astea, a mărturisit că uneori îi este greu, mai ales când are stări de vomă sau de greață pe scenă, în fața tuturor. A trecut deja de câteva ori prin astfel de momente stânjenitoare, astfel că acum a învâțat cât de cât cum să le gestioneze, deși niciodată nu știi ce reacție poate avea corpul.

'Nu am încotro, dacă m-am înhămat la căruță, trebuie să trag. Nu sunt singura care a muncit cât timp a fost însărcinată. Mă întreba cineva ce fac când sunt la concerte că am grețuri. Este foarte greu de controlat situația. Am atâte guri de hrănit, încât îmi trece orice greață când mă urc pe scenă. ', a declarat Theo Rose, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea', de pe ProTV.

Theo Rose, despre numele copilului

Bineînțeles, Theo Rose a fost întrebată și dacă ea și Anghel Damian s-au gândit la nume pentru copilul lor. Artista a fost mai sinceră ca niciodată și a dezvăluit faptul că încă nu au pus pe listă niciun nume. Au la mijloc și un motiv bine întemeiat. Cei doi viitori părinți vor mai întâi să afle sexul copilului, iar mai apoi să se gândească cum o să-l cheme.

Încă nu ne-am gândit la nume. Așteptăm să aflăm ce este.Nu vreau să aștept până în ultimul moment, pentru că vreau să-i cumpăr și eu o babețică, ceva. Nu sunt deloc panicată. Am suportat cu bine stările de rău, fiind conștientă de faptul că este normal să se întâmple și asta. Nu se întâmplă la toate femeile, dar dacă eu sunt una dintre cele care pățesc, asta e. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără, că este momentul potrivit pentru a face un copil, corpul meu este pregătit pentru asta, este sănătos, are resurse. ', a precizat Theo Rose. 

Theo Rose: 'Ultimul meu Crăciun ca mezina familiei'

Nu puțini sunt cei care se întreabă cum s-a schimbat relația lui Theo Rose cu Anghel Damian de când este însărcinată. Cu glumele și umorul la ea, așa cum ne-a obișnuit, Theo Rose a spus că acesta este ultimul ei Crăciun ca mezina familiei așa cum a fost până acum. Începând cu anul următor, îi oferă acest rol fiului sau fiicei ei. De asemenea, fiindcă toată lumea știe că este gravidă, cel mai probabil cadourile vor fi pentru bebeluș. Totuși, artista își dorește să mai găsească printre ele și ceva doar pentru ea, cel puțin până se naște copilul.

Sărbătorile de anul acestea sunt mult mai speciale, suntem emoționați cu toții, părinții mei, toată familia. Cu toate astea, Crăciunul acesta voi mai fi eu mezina familiei, o să mă bucur de ultimul meu Crăciun ca mezina familiei, după care o să cedez cu mare drag locul copilului și o să ne bucurăm de el. Toate cadourile o să meargă către el. Sper să mai primesc acum și cadouri pentru mine, să nu fie toate pentru bebeluș. Moș Crăciun mi-a adus cel mai frumos cadou, nu îmi mai trebuie nimic. Doar sănătate și dacă se poate ca sarcina să fie cât mai ușor de dus la capăt.', a conchis artista. 

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter