Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache: "Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate..."

Publicat pe

Adrian Enache, în vârstă de 56 de ani, se poate declara în bărbat împlinit. Artistul are o carieră de succes, dar și o familie minunată. Cântărețul are doi copii din două căsnicii diferite. Adrian Enache are o fiică, pe Diana, din căsnicia cu Corina, și un băiat, David, din relația cu Iuliana Marciuc. Recent, cântărețul a vorbit despre relația pe care cei doi copii ai săi o au.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adrian Enache formează un cuplu cu Iuliana Marciuc de mai bine de 26 de ani, iar împreună au un fiu, pe David, în vârstă de 17 ani. În trecut, Adrian Enache a fost căsătorit cu Corina, femeia care i-a dăruit o fiică, pe Diana. Cântărețul este extrem de mândru de copiii săi, dar are un singur regret. Artistul își dorește ca Diana și David să aibă o relație mai apropiată.

Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache: "Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate..."Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache: "Nu știu cât se iubesc ei pentru că provin din două căsătorii separate..."

Adrian Enache are o relație apropiată cu ambii copiii, iar împreună cu Diana cântă la numeroase evenimente. Artistul a mărturisit că cea mai mare dorință a sa este să joace într-un spectacol regizat de David și să cânte alături de Diana.

Citește și: Cum se înțelege Adrian Enache cu Iuliana Marciuc și ce relație are cu fosta soție, Corina:„Eu am să le respect până voi închide ochii, pentru că…' / EXCLUSIV

Citește și:Iuliana Marciuc, despre relația cu Adrian Enache:'Este romantic și plin de surprize. Cred că este unul dintre secretele unei relații trainice…' / EXCLUSIV

Citește și:Oana Roman o mută pe mama ei la alt centru de recuperare. Cum se simte acum Mioara Roman:„Medicii au salvat-o de două ori anul acesta'

Citește și:Mădălina Crețan și Titus Antonescu au fost eliminați de la Chefi la cuțite:”Am o criză de plâns”. Reacția lui Cătălin Scărlătescu

Cum se înțeleg cei doi copii ai lui Adrian Enache

Adrian Enache este foarte mândru de copiii lui. Artistul are doi copii din relații diferite. Cântărețul are o fiică, pe Diana, în vârstă de 26 de ani, din căsncia cu Corina, iar David, 17 ani, este fiul din relația cu Iuliana Marciuc. Adrian Enache este un tată mândru, dar și-ar dori un lucru de la cei doi copii, și anume ca aceștia să fie mai apropiați.

„Mă macină de o vreme încoace, având în vedere că ambii copii îmbrățișează cariera de artiști, Diana, desi a terminat avocatura, canta cu mine și o face foarte bine, acum o saptaman a ridicat Sala Palatului în picioare în concertul meu, David a terminat Academia de Film din Buftea, actorie și regie și fiecare acționează în domeniul lui și au succes, însă aș dori să se apropie mai mult, să colaboreze mai mult.Nu stiu cât se iubesc ei pentru că provin din doua căsătorii separte. Diana e mai mare și are grija de el așa de la distanta. Mi-aș dori să colaboreze mai mult. Mi-aș dori să joc într-un spectacol regizat de David și unde să cant alaturi de Diana, asta mi-aș dori cel mai mult,  a declarat Adrian Enache pentru wowbiz.ro.

Cum se înțelege Adrian Enache cu fosta soție

Adrian Enache este foarte mulțumit de faptul că Diana, fiica sa, i-a moștenit talentul artistic, iar de multe ori au concerte împreună. În ceea ce privește relația cu fosta soție, artistul a declarat că se înțelege bine cu mama Dianei. „Cu fosta soție am rămas prieteni, suntem civilizați. Am un mare respect pentru mamele copiilor mei. Sunt un tată mândru, Dumnezeu mi-a dat cele mai frumoase cadouri', declara Adrian Enache pentru impact.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de 27 de ani cu Iuliana Marciuc

Adrian Enache formează un cuplu cu Iuliana Marciuc, de mai bine de 26 de ani. Cu toate astea, cei doi nu au ajuns până acum în fața altarului, iar artistul nu intenționează să facă nunta. Cântărețul a declarat că nu vrea să strice relația pe care o are cu Iuliana, din cauza unui contract la primărie.

„ Nu, pentru că e foarte bine așa. Avem o relație de 27 de ani și știi cum e la români: «când e bine, ia să nu mai fie!». Eu nu am vrut să fiu român din punctul acesta de vedere. Înțelegi? Și e cel mai bine așa. Ești al tuturor și al nimănui! Știi cum este.', susține Adrian Enache.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter