Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia: „Legătura cu tatăl lor este...”

Publicat pe

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia. Lucia Bubulac a vorbit despre relația lui Cătălin Crișan și copiii lor, la 12 ani de la divorț. Totodată, medicul a dezvăluit ce studii fac cei doi copiii ai săi și ai lui Cătălin Crișan, care este drumul ales de ei în viață și în ce mod se implică financiar tatăl lor în viața lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia. Lucia Bubulac, mama copiilor lui Cătălin Crișan, Daria de 23 de ani și Raris de 19 ani, este medic primar medicină de familie, cu peste 32 de ani de experiență. Fosta soție a lui Cătălin Crișan a urmat și studii de psihologie, care i-au permis să-și înțeleagă mai bine copiii după divorț.

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia: „Legătura cu tatăl lor este...'Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia: „Legătura cu tatăl lor este...'

Cum se înțelege Cătălin Crișan cu copiii săi, la 12 ani la divorțul de mama lor și cu ce se ocupă aceștia

Mama copiilor lui Cătălin Crișan admite faptul că își crește copiii singura, mai exact îi susține din toate punctele de vedere. După 12 ani de la separare, contribuția fiecărui părinte este diferită.

'Amândoi copiii au ales domeniul artistic, cum poate era ușor de anticipat. Daria a intrat la Medicină și a renunțat după primul an, pentru ca sufletul i-a spus că direcția e greșită.

Este studentă acum la actorie, la UNATC  în anul trei și simte că acolo este locul ei.

Raris este student în anul întâi la Conservator, la secția compoziție muzică ușoară, iar pianul îl ajută să-și exprime emoția creativă, fără de care nu ar fi fericit. Au proiecte frumoase împreună și sunt sigură că viitorul va confirma alegerea pe care au făcut-o„, a declarat Lucia Bubulac pentru fanatik.ro.

Citește și:Ella Tina de la Puterea Dragostei e în doliu, după ce mama ei a murit:„Jumătate din inima mea a încetat să mai bată’

Citește și:Smiley și-a pierdut vocea: „Abia pot să vorbesc, intru în pauză vocală'.La ce remediu a apelat artistul pentru a putea cânta din nou

Cu ce se ocupă copiii lui Cătălin Crișan

Lucia Bubulac se bucură că cei doi copii ai săi și ai lui Cătălin Crișan și-au urmat inima și nu dorința părinților, când vine vorba de carieră. Cu toate astea, Raris și Daria nu sunt independenți financiar și au nevoie de ajutorul părinților.

Îmi pare foarte bine că nu m-au urmat în privița meseriei de medic, ci au ales ce a fost mai potrivit pentru sufletul lor. De multe ori, părinții fac greșeli, impunând copiilor o meserie pentru care nu au vocație sau care nu se potrivește cu structura și aptitudinile lor.

Din acest motiv, respect alegerea lor, sunt alături de ei când au nevoie de mine și îi susțin din toate punctele de vedere, pentru că acum e vremea lor.

Chiar dacă sunt independenți în alegerile pe care le fac, deocamdată nu și-au câștigat independența financiară.

Legătura cu tatăl lor, este o legătură firească, între tată și copii. Nu-i creștem împreună, îi creștem separat, adică suntem implicați în moduri diferite. Contribuții diferite! Despărțirea noastră aparține deja trecutului, a fost demult, în 2010, iar de atunci au trecut 12 ani', a explicat pentru FANATIK fosta soție a lui Cătălin Crișan.

Psihologia a ajutat-o pe Lucia Bubulac în relația cu copiii, după divorțul de Cătălin Crișan

Deși studiile psihologice nu au fost realizate în perioada copilăriei celor doi copii din mariajul cu Cătălin Crișan, totuși, și acum în timpul adolescenței evoluția a ajutat-o pe Lucia Bubulac în interacțiunea cu Daria și Raris.

'Din păcate masterul în Psihologie l-am făcut-o după ce copiii s-au făcut mari. Iar de când am înțeles mai bine cum funcționează psihicul nostru, privesc lucrurile altfel, încerc să înțeleg oamenii altfel, iar atitudinea mea față de copiii mei a căpătat un alt contur.

Trebuie să manifestăm înțelegere în privința alegerilor pe care le fac, să-i susținem și să le stimulam orice acțiune care ar putea contribui la creșterea stimei de sine', a mai spus fosta soție a lui Cătălin Crișan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter