Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie: "Am simțit asta pe pielea noastră"

Publicat pe

Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie. Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit pe 21 august 2021. Cei doi s-au cunoscut în 2014, fiind dragoste la prima vedere. Înainte de a deveni soț și soție, relația lor a fost testată, dar au reușit să treacă acest test cu brio. Recent, cei doi au explicat cum au reușit să treacă peste momentele dificile din relația lor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie. Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt căsătoriți de doi ani și trăiesc o poveste frumoasă de dragoste. Cu toate astea, cei doi recunosc că au avut de înfruntat momente dificile în relația lor, dar au reușit să le depășească. Astfel, au decis să meargă împreună pe același drum,chiar dacă la început au fost nevoiți să stea separați.

Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie: "Am simțit asta pe pielea noastră"Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie: "Am simțit asta pe pielea noastră"

Fiica lui Pavel Stratan si soțul ei au trecut peste testul distanței. În urmă cu doi ani, cei doi au fost nevoiți să stea departe unul de celălalt, dar iubirea lor s-a dovedit a fi mult mai puternică. Cleopatra și Edward au reușit să depășească problemele și au devenit un cuplu puternic.

Citește și: De ce nu fac Cleopatra Stratan și Edward Sanda copii, deocamdată:”Ne dorim amândoi, doar că…”

Citește și:Cum vrea să-și petreacă Cleopatra Stratan ziua de naștere. Împlinește 20 de ani:„Ne dorim foarte mult. Nu știm dacă o să mai apucăm'

Citește și:Mama Geta, după ce Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore:'Un singur lucru să nu uitați…'

Citește și:TikTokerul Florin Habibi și-a dat foc în direct! Prietenii lui explică gestul șocant:”A făcut asta ca un strigăt de ajutor”

Cum și-au testat Cleopatra Stratan și Edward Sanda relația, înainte de căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu mai bine de un an, iar acum sunt extrem de fericiți. Deși sunt extrem de tineri, cei doi îndrăgostiti și-au unit destinele și au demonstrat că iubirea lor este puternică. Recent, Cleopatra și soțul ei Edward, au dezvăluit că relația lor a trecut printr-un test la început. În urmă cu doi ani, aceștia au stat departe unul de celălalt din cauza pandemiei. Cleopatra a locuiat în Chișinău, alături de părinții săi, în timp ce Edward se afla la București. Iată cum au reușit să treacă peste acest obstacol!

'A fost testul distanței. Noi am fost la distanță de când ne-am cunoscut, pentru că eu încă eram la Chișinău, el la București. Dar, am simțit asta pe pielea noastră de când eram împreună, de fapt. În martie, la o lună de când eram împreună, s-a dat lockdown, în 2020. A trebuit să stăm obligat forțat fiecare la casa lui, fiind și în două țări diferite, cu granițele închise, nu am avut ce să facem și neștiind cât o să dureze situația și care era situația, pentru că era toată lumea speriată, nu am știut la ce să ne așteptăm. Am zis okay, ăsta este poate un test pentru relația noastră, pe care o să-l trecem pentru că ne iubim prea mult ca să ne gândim că ăsta este un impediment și o să așteptăm orice s-ar întâmpla, oricât ar dura treaba asta', a declarat Cleopatra Stratan pentru Antena Stars.

Cleopatra: „A fost un avantaj pentru noi’

Deși au stat separați atâta timp, se pare că acest lucru i-a ajutat și le-a făcut relația mai puternică. Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cunoscut mai bine și au descoperit că au multe lucruri în comun. S-au revăzut în 2018, iar atunci și-au dat seama că se iubesc.

'A fost și un avantaj pentru noi, pentru că în tot acest timp de cinci sau șase luni cât am stat la distanță, am vorbit într-una, timp în care ne-am cunoscut și am reușit să ne vedem noi pe noi ca și oameni, să ne cunoaștem ca și prieteni',a mai spus artista.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan a povestit în urmă cu ceva timp cu l-a întâlnit pe Edward Sanda, actualul ei soț. Artista a declarat că avea 11 ani atunci când l-a văzut prima oară pe Edward. La acea vreme, cântărețul era implicat într-o relație. După câțiva ani, Cleopatra si iubitul ei s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Anii au tecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018 când am plecat cu tata cu avionul – în ziua aceea speciala – la București, ca să mai înregistrez odată piesa Te las cu inima' la Famous Production. Ah, scăpasem un detaliu: Edi deja se lansaseră cu Doar pe a ta', având ditamai succesul, succedată de Haine scumpe'. Deci, în timpul înregistrărilor, l-am intrebat pe Shandree – producătorul, chestii despre Edward, știind că face parte din echipa lor. Ajunsă în cameră, am chat-uit pe Whatsapp, iar la un moment dat mi-a scris: Simt că aș putea face orice cu tine în viată și că ai fi exact ce îmi doresc'. Vă imaginați ce era în capul și sufletul meu? Edi se îndrăgostise de mine!'„, a povestit vedeta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter