Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe: „Eram timidă și...”

Publicat pe

Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe. În anul 1990, vedeta își făcea debutul în lumea modelingului. După 23 de ani de pauză, aceasta a revenit pe scenă și a defilat în cadrul unui eveniment organizat de designerul Eli Lăslean. Fostul manechin a dezvăluit motivele care au determinat-o să aleagă o astfel de profesie, susținând că nu a fost vorba de „vanitate'. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe. Dana Săvuică și-a început cariera de model în anii ʼ90 și s-a numărat printre primele manechine care au defilat pe podiumurile de modă imediat după Revoluție. Pe atunci, vedeta era studentă și participa la diferite prezentări private, fiind angajată la Casa de Modă Venus. După 23 de ani de când și-a întrerupt activitatea, fostul manechin a defilat în cadrul unui eveniment dedicat modei. Într-un interviu recent, Dana Săvuică a recunoscut că și-a început cariera în modeling cu timiditate, suferind de unele complexe legate de aspectul fizic.

Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe: „Eram timidă și...'Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe: „Eram timidă și...'

Prin intermediul prezentărilor de modă, vedeta a recunoscut că a învătat ce înseamnă eleganța și feminitatea. Anii de modeling au fost pentru aceasta „o școală a vieții'.

Citește și: Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:”S-au mărit odată cu menopauza”

Citește și: Ce dietă ține Dana Săvuică și cum a slăbit 5 kilograme pe săptămână:”Trebuie să rămânem în niște limite”

Citește și: Sarah Dumitrescu, cu ochii în lacrimi după ce Anamaria Prodan și Reghe au divorțat:„Când o văd pe mama plângând, mă rupe. El a plecat, iar noi…'

Citește și: Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA.Imagini de la petrecere

Dana Săvuică și-a început cariera de model pentru a scăpa de complexe

La începutul carierei în modeling, Dana Săvuică era timidă și suferea de câteva complexe legate de aspectul fizic. Ulterior, aceasta a învățat să-și pună în valoare calitățile fizice și să defileze cu încredere.

„Eram plătite și eram plătite destul de bine. Eram pe statul de plată al Casei de modă Venus și meseria asta de model chiar Zina Dumitrescu s-a luptat să o bage în nomenclatorul muncii. Deci practic noi chiar făceam o meserie adevărată. Eu nu am intrat în lumea modei din vanitate, din contră, mai degrabă pentru că aveam niște complexe.

Eram timidă și așa am ajuns să merg la un casting organizat de Zina Dumitrescu, dar în momentul în care am pătruns în lumea asta m-a fascinat foarte mult: hainele, ținutele, eleganța cu care erau purtate ținutele de către manechine. Am învățat foarte multe lucruri despre feminitate și despre caracter, despre siguranța de sine, eleganță, atitudine. Foarte multe lucruri le-am învățat în acea perioadă', a mai declarat Săvuică pentru EGO.ro.

„Nu era vorba că mă vedeam rățușca cea urâtă'

Dana Săvuică a recunoscut că modelingul a avut un rol semnificativ în consolidarea încrederii în propria persoană. Pe parcursul carierei, vedeta a învățat lecții prețioase despre eleganță și feminitate.  

Nu era vorba că mă vedeam „rățușca cea urâtă', dar toate fetele, în perioada aceea erau așa mai naive, mai timide și faptul că am intrat în această lume și am intrat, ca să zic așa, în elita manechinelor, asta mi-a dat un imbold așa de siguranță de sine și mi-am dat seama că a fi femeie înseamnă a fi frumoasă la orice vârstă, am învățat cum să-mi pun corpul în evidență, cum să mă îmbrac frumos după personalitatea mea și a fost chiar o școală a vieții foarte bună pentru mine', a adpugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter