Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Riscă ani grei de închisoare

Publicat pe

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Când vine vorba de trecutul manelistului, știm cu toții că este unul destul de tumultuos. A avut mai tot timpul probleme cu oamenii legii, însă lucrurile s-au amplificat după scandal din benzinărie unde a fost implicat în vara acestui an. În aceste momente, Dani Mocanu este acuzat de tentativă de omor și riscă pedeapsă cu închisoare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna August, Dani Mocanu a fost implicat într-o bătaie cruntă. Aflat într-o benzinărie din Pitești, cântărețul a bătut un bărbat până l-a lăsat pe jos. Oamenii legii au intervenit imediat, fiind de mai mult timp în arest la domiciliu. Povestea nu se oprește aici, fiindcă Dani Mocanu a primit o veste deloc plăcută din partea magistraților.

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Riscă ani grei de închisoareDani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor. Riscă ani grei de închisoare

Vestea proastă nu a venit doar pentru Dani Mocanu, asta fiindcă și ceilalți trei bărbați care au participat la scandal sunt imlicați la fel de mult. Scoate hit după hit și de cele mai multe ori piesele sale sunt nr 1 în trending pe YouTube, însă asta nu-l scapă de pedepsele dure din partea autorităților.

Citește și: Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii:„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea'

Citește și: Florin Călinescu l-a pus la punct pe Dani Mocanu, pe TikTok:”Ești un pitic pe lângă Elon Musk”

Citește și: Smiley a fost jefuit:”Mi s-a furat telefonuș”

Citește și: Ce sunt crimele de război 

Dani Mocanu, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Magistrații din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș au decis ca Dani Mocanu să fie trimis în judecată pentru tentativă de omor. Alături de el sunt și ceilalți trei bărbați care au fost protagoniști la marele scandal din stația de alimentare din Pitești. Cunoscutul artist și celelalte persoane implicate urmează să fie judecate pentru tentativă de omor.

„Un inculpat, în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârșirii în concurs real infracțiunilor de tentativă la omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, infracţiuni care sunt prevăzute de art. 32 alin. 1 Cod penal raportat la art. 188 alin. 1 Cod penal; art. 371 Cod penal.

Ambele sunt cu aplicarea art. 44, al. 1 Cod penal şi art. 38 alin. 1 Cod penal (în sarcina acestui inculpat s-a reţinut săvârşirea faptelor în stare de pluralitate intermediară şi în termenul de supraveghere stabilit de instanţă).

Acesta a fost condamnat anterior la pedeapsa de 9 luni închisoare, cu executare, prin hotărâre definitivă a unei alte instanţe de judecată)', au transmis procurorii din Argeș, conform gandul.ro.

Dani Mocanu riscă să stea ani grei în închisoare

Asta nu este tot! Pe lângă faptul că a fost trimis în judecată fiind acuzat de tentativă de omor, oamenii legii au deschis și dosare penale privind săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice. În cazul în care se stabilește că este vinovat, Dani Mocanu riscă să stea la închisoare între 10 și 20 de ani pentru tentativă de omor, ptrivit Noului Cod Penal, actualizat în 2022.

Dani Mocanu își poate reduce pedeapsa cu închisoarea

Totuși, mai există o cale la mijloc. În cazul în care este vinovat și recunoaște din timp, Dani Mocanu poate scăpa de pedeapsa dură care înseamnă ani buni de pușcărie. Magistrații pot reduce sancțiunea cu o treime în cazul în care fapta comisă este mărturisită de către inculpat.

Sursă Foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter