Daniel Onoriu o acuză pe soția lui că l-a înșelat când el era în comă: "Era sigură că o să mor"

Publicat pe

Daniel Onoriu o acuză pe soția lui, Isabela, că l-a înșelat când el era în comă pentru că „era sigură că o să moară”. Cei doi se află acum în proces de divorț, iar pilotul are numai acuzații grave la adresa femeii care îi este încă soție. Pe de altă parte, Isabela a cerut ordin de restricție, după ce Daniel Onoriu a amenințat-o cu moartea.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Isabela Onoriu a fost cea care a cerut divorțul de Daniel Onoriu, după ce pilotul ar fi amenințat-o cu moartea și terorizat-o zilnic. Acum, pe numele său a fost emis un ordin de restricție, iar Daniel Onoriu nu se mai poate apropia de ea.

Daniel Onoriu o acuză pe soția lui că l-a înșelat când el era în comă: "Era sigură că o să mor"Daniel Onoriu o acuză pe soția lui că l-a înșelat când el era în comă: "Era sigură că o să mor"

Daniel Onoriu susține că soția lui are un iubit încă din perioada când el se afla în comă

În urmă cu o săptămână, Daniel Onoriu a primit ordin de restricție după ce soția sa a depus plângere că ar fi amenințat-o cu moartea. Pe de altă parte, pilotul o acuză că l-a înșelat în perioada când el era la un pas de moarte.

'Vreau să scap cât mai repede de ea. Vreau să divorțez cât mai repede. Nu am mai încercat de niciun fel să mai iau legătura cu ea, eu am fost plecat în Spania câteva zile.

Ea a vorbit cu fiul meu acum o săptămână, fiul meu a înregistrat-o și ea a recunoscut că are iubit, iar acum și-a făcut ziua de naștere la Lacul Como din Italia cu noul iubit, ea nu e încă divorțată, dar are un nou iubit, un băiat din Bacău care vinde mașini', a spus Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:Am ieșit la luptă

Citește și: Cum își educă Horia Brenciu copiii:„Fără impuneri de idei sau alte principii mature’ / EXCLUSIV

Daniel Onoriu susține că relația extraconjugală a soției sale a început când el era în comă.

'Dacă ea a ales așa, n-am ce să-i fac. El e cu el încă de când eram eu în comă, mi-au spus niște prieteni, ea în loc să aibă grijă de mine era cu ăsta, m-a înșelat. E posibil să-l iubească, să se fi îndrăgostit de el, dar el săracul are un handicap, își dă ochii peste cap, a făcut un accident cu mașina…

Nu înțeleg ce-i place ei la băiatul ăsta, el are 29 de ani, dar dacă ea a ales așa, atunci să fie sănătoasă. Ea mi-a pus și poprire pe conturi, că vrea să-mi ia banii.

Mi-a cerut 100.000 de euro, se vede că a stat cu mine pentru bani', a mai zis Daniel Onoriu.

Daniel Onoriu susține că îl cunoaște pe iubitul soției sale

Daniel Onoriu susține că atunci când el a fost în spital, respectivul bărbat ar fi consolat-o pe Isabela Onoriu.

'Eu pe el l-am cunoscut în Egipt, el era cu iubita lui și eu Isabela, iar eu când am stat atât în comă, el o consola, o suna aproape zilnic, era o cunoșință. El o consola că lasă că-și revine, dar ea era sigură că eu o să mor și rămâne cu averea.

Ei din vorbă în vorbă s-au împrietenit, iar acum au mers în Italia, își dau love la poze, nu se poate să te duci în Italia la Lacul Como în aceeași zi, e ceva. Dar nu mă doare, să fie sănătoasă', a mai zis Daniel Onoriu pentru spynews.ro.

Onoriu speră la împăcarea cu mama copiilor săi.

'Eu sper din tot sufletul meu să mă ierte mama copiilor mei, să mă împac cu ea, să îi creștem frumos împreună, poate ne fac niște nepoței', a mai zis Daniel Onoriu.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter