De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze: „Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”

Publicat pe

De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze. Criticul de modă are o relație extrem de apropiată cu Mikaela, care a împlinit 13 ani. Deși s-a descris ca fiind un părinte permisiv, fosta soție a lui Mihai Albu a susținut că există câteva limite pe care i le-a impus adolescentei, atunci când vine vorba de expunerea în mediul virtual. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze. De-a lungul timpului, Iulia Albu s-a ferit s-o expună pe fiica sa pe rețelele de socializare. Aceasta a susținut că leătura dintre ea și Mikaela este una extrem de puternică, adolescenta fiind pasionată de modă și curioasă să descopere lucruri noi. Criticiul de modă a recunoscut că fiica sa este un copil bun, însă are o personalitate puternică și este „zvăpăiată'. Într-un interviu recent, fosta soție a lui Mihai Albu a vorbit despre limitele pe care i le-a impus Mikaelei, mărturisind că încearcă s-o ferească de pericolele din spațiul virtual.

De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze: „Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?'De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze: „Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?'

În luna octombrie, Mikaela a împlinit 13 ani, vârsta legală pentru a se înregistra pe Instagram. Astfel, criticul de modă i-a făcut un cont personal, care nu este, însă, administrat de fiica ei.

Citește și: Cum își educă Iulia Albu fiica: „Nu poți fi și un profesionist desăvârșit și mama care e mereu lângă copil'.Ce relație are iubitul vedetei cu Mikaela / EXCLUSIV

Citește și: Zanni, replici acide la adresa Paulei Chirilă, la Splash! Vedete la apă:„M-a enervat'. Iulia Albu l-a pus imediat la punct

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…'. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:”Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot”

De ce îi interzice Iulia Albu fiicei sale să posteze poze pe rețelele de socializare și să se machieze

Deși Mikaela are propriul cont de Instagram, Iulia Albu a mărturisit că ea este cea care postează fotografii. Adolescenta are vârsta legală pentru a fi înregistrată pe această platformă de socializare, motiv pentru care contul ei nu va putea fi dezactivat, așa cum s-a întâmplat în trecut.

„A avut înainte cont de Instagram, i-am făcut prima dată la 11 ani, dar cineva i l-a dat jos. Oricum este legal de la 13 ani, chiar dacă era administrat de o companie, contul el. Acum are 13 ani, deci bye bye, puteți să faceți câte reclamații vreți. Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?', a susținut Iulia Albu, potrivit ego.ro.

„Pe ea o place toată lumea'

Când vine vorba de restricții, se pare că Iulia Albu i-a interzis fiicei sale să folosească produse de make-up până împlinește 14 ani. Deocamdată, criticul de modă se bucură de simpatia pe care Mikaela o primește din partea celor din jur și speră ca lucrurile să rămână așa.

„Nu la școală. Niciodată. Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc. Pe ea o place toată lumea, ceea ce mi se pare fabulos și sper să rămână așa lucrurile pentru că este o experiență îngrozitoare pentru un copil să fie agresat', a adăugat criticul de modă, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter