De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV: "Am luat medicamente și..."

Publicat pe

Andreea Esca este în repaus vocal. Îndrăgita prezentatoare TV se confruntă cu o răceală destul de gravă de câteva zile, astfel că a rămas fără voce. Bineînțeles, nu a lăsat lucrurile să se rezolve de la sine. A apelat imedat la medici, recomandare fiind repausul vocal. Totodată și-a ascultat și prietenii și familia. Le-a urmat sfatul tuturor, așa că a încercat și o serie de remedii naturiste, totul pentru a-și recăpăta vocea înapoi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca nu traversează o perioadă prea frumoasă în aceste momente. Faimoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor că se află în repaus vocal din cauza problemelor de sănătate. De câteva zile se confruntă cu o răceală mai apăsătoare. În aceste momente, încearcă toate medicamentele recomandate și remediile naturiste, asta pentru a se pune pe picioare cât mai repede.

De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV: "Am luat medicamente și..."De ce lipsește Andreea Esca de la pupitrul știrilor PRO TV: "Am luat medicamente și..."

Andreea Esca a mers la medic imediat cum a simțit că răcește, în speranța de a prevenii un tratament pe mai multe zile. Din nefericire, răceala s-a accentuat mult prea repede. Medicul i-a recomandat o serie de tratamente pentru a o pune pe picioare, însă totodată și repaus vocal. Sfatul de pe urmă nu i-a picat deloc bine, pentru că vocea este esențială la locul de muncă pe care-l are.

Citește și: Ce spune Andreea Esca despre salariul ei:”A rămas ca bancurile cu Bulă”

Citește și: Cum arăta Andreea Esca în anul 1992, la începutul carierei în televiziune:”Prima mea delegație”

Citește și: De ce nu își lasă Estera copiii să stea cu Lidia Buble:„Se roagă de mine să îi las, dar…'

Citește și: Ce crede Irinel Columbeanu despre profesia pe care și-a ales-o fiica sa, Irinuca:”Meserie grea, dar frumoasă”

Andreea Esca este în repaus vocal

Andreea Esca a încercat pe cât posibil să asculte de recomandările medicului, însă nu putea să își schimbe programul de pe o zi pe alta. A avut parte de zile încărcate, pline de filmări de dimineața și până seara, însă când a ajuns acasă s-a preocupat doar de ea. A reținut sfaturile venite din partea prietenilor, dar și pe cele spuse de mama ei, așa că s-a conformat. Mai mult, a și imortalizat momentul pentru a demonstra tuturor că încearcă pe cât posibil să se facă bine cât mai repede.

La ce remedii a apelat pentru a se trata

Nu a putut face pe deplin repuas vocal, însă și-a luat pastilele ca la carte, exact cum i-a prescris medicul. Totodată, nu a ascultat doar de recomandările medicale, ci și de cele făcute de cei dragi. Imediat cum s-a afișat cu problema ei de sănătate, mama ei a sunat-o și i-a spus care este secretul. Totodată, și prietenii ei au întâmpinat-o cu câte un sfat. A cumpărat sare gronjuoasă și ghimbir, le-a pus în cadă, iar apoi a profitat de un moment de răsfăț în timp ce se tratează pe căi naturale.

Mama: ia, dragă, medicamente, termină cu prostiile. Prietenii de tip 'pe vechi': fă o baie cu sare din aia grunjoasă! Prietenii hipsteri: mai bine o baie cu ghimbir! Eu: Am luat medicamentele, am pus sare și ghimbir în cadă … Și aștept să-mi revină vocea de privighetoare.', le-a explicat Andreea Esca fanilor ei, pe InstaStories, în urmă cu puțin timp.

Ce salariu are Andreea Esca

Aproape că nu este zi în care să nu o vedem pe Andreea Esca prezentând știrile zile pe Pro TV. O știu generații întregi, de 30 de ani fiind printre prezentatoarele TV cele mai iubite și îndrăgite de public. Ce-i drept, de-a lungul anilor, toată lumea s-a întrebat ce salariu are, ținând cont de vechimea pe care o are, dar și de cât de bine își face treaba. Iată ce a spus vedeta despre încasările ei venite din rolul de jurnalistă pe care-l are.

„Nu, salariul meu nu mai e același. Nici nu știu de unde a pornit această legendă. Cred că a rămas ca o glumă, ca bancurile cu Bulă. Nu cred că pe români îi interesează atât de mult salariul meu.

Cred că este doar pentru faptul că eu am fost aici înaintea PRO TV-ului (râde). Atunci când am venit eu era Canal 31 și, împreună cu o echipă, am creat PRO TV-ul. Dar nu cred că există cineva care să nu poată fi înlocuit. Oricine poate să fie înlocuit. Sigur, e legat de branding, de faptul că am fost aici din prima zi. Dar nu sunt atât de narcisistă încât să spun că nu ar mai putea altcineva să facă ce fac eu.

Dacă te iubești cu cineva atâția ani, e greu să fii înlocuit. E ceva legat de o emoție, de o legătură foarte puternică, de o obișnuință. S-ar putea să fie oameni din familia ta pe care nu-i vezi atât de des pe cât te 'vezi' cu mine'.', a declarat Andreea Esca pentru Adevărul, în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter