De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă: "A fost un moment..."

Publicat pe

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă. Virgil Ianțu și Ștefan Bănică nu și-au mai vorbit ani de zile, după nouă ani în care au cântat în aceeași trupă, The Fifties, și jucau și în piese comune, la teatru. Recent, Virgil Ianțu a vorbit despre acea perioadă, dezvăluind că acum are o relație foarte bună cu fostul său coleg de scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă. Virgil Ianțu și Ștefan Bănică s-au cunoscut la Conservator, iar apoi prezentatorul a cântat nouă ani în trupa „The Fifties', dar relația dintre cei doi nu a fost întotdeauna una bună. Ba chiar nu și-au vorbit mult timp, deși făceau parte din aceleași proiecte.

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă: "A fost un moment..."De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă: "A fost un moment..."

De ce nu și-au mai vorbit Virgil Ianțu și Ștefan Bănică ani buni, după ce au cântat în aceeași trupă

Recent, Virgil Ianțu a mărturisit în cadrul emisunii „40 de întrebări cu Denise Rifai', de la Kanal D, că cearta lui cu Ștefan Bănică a fost „un moment neinspirat”. Cu maturitate au reușit, însă, să treacă peste neînțelegeri.

Nu cred că scena a devenit prea mică pentru amândoi. Cred că a fost un moment neinspirat de ambele părți. Mă bucur că lucrurile s-au reglat foarte rapid. Copilării. Jucam și-n aceeași piesă, „A douăsprezecea noapte', la teatru.

Așa că am stat de vorbă ca oamenii maturi. Lucrurile s-au reglat, am făcut și vacanțe împreună. A fost o lecție pentru toată lumea, pe care trebuia să o învățăm', a declarat Virgil Ianțu despre perioada în care relația dintre ei se răcise.

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman:'Mii de oameni se roagă pentru mama'

Citește și: Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au fost la un pas de divorț:„Eam pe punct să-mi iau zborul, dar…’

Citește și: Bia Khalifa are un nou iubit:„Îmi plac banii. Vreau să fac o fetiță sau un băiețel’. Cu ce se ocupă bărbatul

Cum s-au cunoscut cei doi

Virgil Ianțu povestea, în podcastul lui Cătălin Măruță, cum l-a cunoscut pe Ștefan Bănică jr și ce i-a adus împreună, pe aceeași scenă.

„Pe Ștefan l-am cunoscut la Conservator. Cântam la chitară împreună, ne-am plăcut, muzica ne-a împrietenit. Apoi ne-a venit ideea asta de a face grupul vocal, The Fifties. Ceea ce făceam noi acolo era la un nivel foarte ridicat din punct de vedere muzical, știam ce înseamnă armonie, știam ce înseamnă partituri. A ținut vreo nouă ani.

stefan ban

A fost un moment între noi care nu a căzut bine… După o vreme am găsit puterea de a sta la masă, de a vorbi. Nu ne-am vorbit câteva luni, ne vedeam, dar nu ne vorbeam, era nenatural, mai ales că jucam și în aceeași piesă la teatru', povestea Virgil Ianțu acum ceva vreme.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter