De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Mi-au apărut niște...”

Publicat pe

De ce s-a operat Giani Kiriță după Sunt celebru, scoate-mă de aici! Giani Kiriță a suferit o intervenție după ce s-a întors de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Fostul fotbalist nu s-a confruntat cu probleme de sănătate, ci a avut o nemulțumire estetică. Mai exact, Giani Kiriță și-a dorit să scape de cearcăne și a apelat la medicul estetician.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce s-a operat Giani Kiriță după Sunt celebru, scoate-mă de aici! Proaspăt întors din Republica Dominicană, unde a rezistat săptămâni întregi în junglă în condiții precare, Giani Kiriță a apelat la medicul estetician. Fostul fotbalist a fost plecat timp de mai multe săptămâni în junglă, în calitate de concurent al emisiunii Sunt celebru, scoate-mă de aici!

De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Mi-au apărut niște...'De ce s-a operat Giani Kiriță după show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Mi-au apărut niște...'

Giani Kiriță a trecut prin momente dificile în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici. Fostul sportiv a făcut față cu greu tuturor provocărilor emisiunii și a avut numeroase conflicte cu ceilalți colegi. Filmările reality show-ului s-au terminat, iar Giani s-a întors în România. Odată ajuns în țară, acesta și-a făcut programare la medicul estetician.

Citește și:Mama lui Giani Kiriță a fost snopită în bătaie de tatăl sportivului, în timpul căsniciei:„Am ajuns acasă plină de sânge'

Citește și:Câte kilograme a slăbit Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Mi s-a închis stomacul”

Citește și:Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Prin ce suferință trece cântăreața:„A fost pentru prima dată când am simțit că mor'

Citește și:Vlăduța Lupău și-a făcut o nouă intervenție estetică:'Îmi retușez puțin fața'

De ce s-a operat Giani Kiriță după Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Giani Kiriță a reușit să conviețuiască în jungla dominicană, alături de alte vedete. Concurent în emisiunea Sunt celebru, scoate-mă de aici, fostul fotbalist a avut de înfruntat situații dificile. Chiar și așa, a reușit să treacă peste toate provocările, iar în urmă cu câteva zile s-a întors în România. Cum a ajuns în țară, Giani și-a făcut programare la medicul estetician pentru a-și acoperi cearcănele. Fostul sportiv și-a făcut o operație blefasoplastie, îndepărtându-și cearcănele.

„Mama mea mi-a zis așa, ‘Giani, mamă, nu mai citi atât de mult pentru că o să-ți apară cearcăne. Ei bine, n-am ascultat-o și am citit în continuu și mi-au apărut niște cearcăne din alea mari. M-au operat și mi-au scos surplusul ăla de piele', a glumit Giani Kiriță la Pro TV.

Giani Kiriță: „Fetele se întrebau ce fac acolo”

Sportivul și-a dorit foarte mult să scape de cearcăne și de surplusul de piele de sub ochi, așa că a mers la medicul estetician. Giani Kiriță a povestit că a trecut printr-o întâmplare amuzantă când a fost să-și facă programare la clinică.

„Merg la clinică acolo și, îți dai seama, mă duc pentru programare, îți ia sânge. Intru acolo și văd câteva fete pansate și fata aia zice, ‘Bună ziua, pentru ce a-ți venit?.Și acum simțeam toată energia din spate, fetele din spate se întrebau ce fac eu acolo, silicoane, buze? Am uitat să zic blefaroplastie și zic, ‘Cearcăne. Am cearcăne', a povestit fostul concurentul de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Giani Kiriță a avut probleme financiare

Giani Kiriță a mărturisit că nu îi este frică să trăiască fără bani deoarece la începuturile carierei sale rămânea doar cu 30 de în portofel. Fostul fotbalist a rememorat momentele când juca fotbal la Dinamo, mărturisind că ori de câte ori avea nevoie de bani, colegii de echipă îl ajutau.

„Sărac și foarte fericit, banii nu cumpără fericirea. Am avut 25 de lei în viața mea în buzunar și am supraviețuit. Știu să fac bani, știu să muncesc. Au fost 30 de lei, mă gândeam ce fac în ziua că trebuie să și mănânc, trebuie să mă și duc unde am treabă, am benzină, ce fac.

Eram fotbalist la liga a treia. Cheltuisem salariul și nu aveam decât 30 de lei. Mi-am luat o shaorma și am mâncat. Benzină mai aveam în rezervor. Noi când eram puști și jucam fotbal, ne ajutam între noi', a povestit Giani Kiriță.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter