Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie. De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că...”

Publicat pe

Delia a dezvăluit detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2012 și pare că funcționează ca echipa perfectă, și acasă, și în sfera profesională. Munca împreună le-a dat șansa de a fi tot timpul unul lângă celălalt, iar Delia dezvăluie că au dormit doar de două ori separat, de când se cunosc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Delia a oferit detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie. Delia și Răzvan Munteanu formează una dintre cele mai frumoase familii din showbiz, un cuplu solid care nu s-a confruntat cu probleme majore în relație, așa cum se întâmplă în lumea lor. Sau, cel puțin, acele probleme nu au trecut de pereții casei lor pentru că, în ceea ce-i privește, nu au apărut niciodată zvonuri legate de infidelități, certuri, scandaluri.

Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie. De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că...'Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie. De câte ori au dormit separați: „Pe motiv că...'

Delia, detalii neștiute din relația cu Răzvan Munteanu, după 10 ani de căsnicie

În podcastul lui Goji, Delia a dat detalii din intimitatea mariajului cu Răzvan. Poate că lumea se aștepta ca artista și soțul său să nu se vadă prea des, având în vedere programul încărcat de concerte, evenimente, campanii publicitare. Dar nu este așa! Cei doi sunt peste tot doar împreună.

 „Ne vedem, nu avem mai mult de două seri nedormite împreună, doar pe motiv că eram eu plecată cu concertele. Maxim trei.

Nu suntem departe unul de altul, nu am călătorit separat niciodată, de când suntem împreună. Nu cred că mi-ar plăcea. Mi se pare că suntem unul singur, mergem împreună', a spus Delia.

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Citește și: Adela Mărculescu a împlinit 84 de ani. Actrița a suferit enorm după divorțul de al doilea soț:'Nebunia şi vraja Occidentului l-au cuprins'

Citește și: Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută:„Suntem foarte bine și liniștite’

De ce l-a ales Delia pe soțul ei să-i fie și manager

În cadrul aceluiași podcast, Delia a vorbit despre începuturile lui Răzvan în cariera de manager al ei, dar și despre cât de priceput este soțul său, în tot ceea ce face. Artista a punctat faptul că ea a fost cea care i-a sugerat lui Răzvan să facă echipă împreună pe partea profesională.

„Răzvan este pe științe exacte, eu sunt o parte creativă, el e cu spirit și calcule și de toate. Ne completăm perfect. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și am avut eu intuiția să-mi dau seama că el are potențial de așa ceva. Când ne-am cunoscut noi, nu făcea asta.

Ușor, ușor, am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în treaba asta, în diverse lucruri. E un bun manager, e bun în multe direcții. Uneori nu înțeleg cum ține pasul cu toate lucrurile. E exact și calculat și știe foarte multă informație. Nu există ceva să nu știe.

Mi se pare fenomenal. Simțindu-i potențialul, i-am zis: hei, tu, iubire! Nu ai vrea să facem treaba asta împreună, cumva? Simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni, am avut experiențe cu oameni care m-au dezamăgit.

Era ușor să furi, era ușor să mă furi. I-am zis lui Răzvan să fim o echipă, pentru că în el aveam încredere. Suntem o familie, hai să facem chestii frumoase împreună.

Acum e prins în multe alte direcții. Notează, scrie, continuu', a spus Delia, despre soțul ei, Răzvan.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter