Diana Bulimar, clipe de panică în America Express: "În fiecare dimineață îmi doream să merg acasă"

Publicat pe

Diana Bulimar a trăit clipe pe panică la America Express, unde a participat alături de Larisa Iordache. Fosta campioană europeană și medaliată cu bronz la Olimpiada de la Londra din 2012, a tremurat de frică în Mexic și a dezvăluit care au fost cele mai grele probe de la America Express.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Bulimar și Larisa Iordache, prietena și partenera ei în competiția America Express, au avut un moment în care s-au temut pentru viețile lor atunci când, la rodeo, au avut o probă cu un taur care le sufla în coaste.

Diana Bulimar, clipe de panică în America Express: "În fiecare dimineață îmi doream să merg acasă"Diana Bulimar, clipe de panică în America Express: "În fiecare dimineață îmi doream să merg acasă"

Prin ce a trecut Diana Bulimar la America Express

Sincer, mi s-a părut mult mai grea experiența America Express. Am avut o astfel de experiență acum vreo 4 ani de zile și am crezut că pot să-i fac față.

Dar mi s-a părut mult mai grea decât cea anterioară. Nu mă așteptam chiar să trebuiască în fiecare seară să mă plâng la fiecare om de pe stradă să mă lase să intru în casa lui. Da, mult, mult mai greu decât mă așteptam„, a declarat Diana Bulimar pentru fanatik.ro.

Una dintre provocările America Express este supraviețuirea cu 1 dolar pe zi, dar acest lucru nu a fost dificil pentru Diana Bulimar și Larisa Iordache.

Cred că a fost singurul lucru care nu a fost problematic pentru noi, pentru că am avut atât de multe misiuni într-o zi încât uitam efectiv de mâncat. Ne întâlneam cu alte echipe, inclusiv cu Pufeh aici de față, care ne spuneau: am mâncat burger la domnul ăla, am mâncat tacos.

Mă uitam la Larisa, ea la mine și ne dădeam seama că noi n-am mâncat nimic astăzi. Și după jumătate de oră ni se făcea rău, dar până la urmă ne reveneam și ceream și noi de mâncare, ce să facem?„, a mai spus Diana.

Citește și:Ce planuri are Vica Blochina pentru fiul ei și al lui Victor Pițurcă:„Nu vreau să se facă fotbalist, vreau…’

Citește și:Dana Badea de la Insula Iubirii a pierdut sarcina.Fosta ispită de la Insula Iubirii este devastată: „Mi-l doream'

Citește și:Fiul Claudiu Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău a ajuns de urgență la spital:'A stat cu două oase îndoite'

Ce a fost cel mai greu la America Express pentru Diana Bulimar

Pentru noi clar cel mai mare impediment a fost rușinea față de oameni, pentru că ne era rușine să mergem la ei, să stăm în case.  Cu mașinile mă descurcam, pentru că eram, nu știu, era mai deschis spațiu și întrebam mașini una după cealaltă. În schimb, seara când se lăsa, eram 2 fete mici cu un ghiozdan în spate.

Ne era rușine să mergem la oameni și să-i întrebăm: `hei, bună? Pot să dorm la tine în casă?`. După ne-am pus și noi întrebarea – tu ai lăsat la tine în casă pe cineva – și răspunsul e, nu normal. Mai ales că vorbim de Mexic. Au fost și fel și fel de incidente. A fost mult mai periculos decât mă așteptam„, a mai dezvăluit Diana Bulimar pentru Fanatik.ro.

Sincer, în acele zile, cred că în fiecare dimineață îmi doream să merg acasă, dar în același timp aveam și o sclipire de – oare ce se întâmplă astăzi? Oare ce misiune avem, oare în ce locuri mai ajungem și cu ce fel de oameni ne întâlnim – cred că asta era partea cea mai frumoasă a zilei”, spune fosta gimnastă.

Cum a fost întoarcerea de la America Express pentru Diana Bulimar

Îmi e greu să cred că o persoană care trece printr-o așa experiență nu vine înapoi acasă și nu este recunoscătoare pentru tot ceea ce are.

După întoarcerea în țară, Radu m-a văzut mult mai slabă și mie nu mi se părea că sunt. După mi-am dat seama că nu a mâncat aproape nimic pe acolo și am încercat încontinuu să mâncăm. Vreo două săptămâni am mâncat încontinuu.

Lucru pe care voiam să-l fac pentru prima dată la revenire a fost să plec din țară. Mi-am dorit foarte mult să plec o săptămână în vacanță„, a mai dezvăluit Diana Bulimar.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter