Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit: "E vânată! Are fața umflată!"

Publicat pe

Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit. Colegii fetei au dat-o dispărută inițial, dar apoi a apărut plină de vânătăi. Nimeni nu și-a imaginat prin ce calvar a fost nevoită să treacă Diana, care a picat victima agresiunilor fostului ei iubit. Aceasta a revenit în Casa Iubirii vânătă și cu fața umflată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit. În ediția de miercuri a emisiunii Casa Iubirii, de la Kanal D, lucrurile au scăpat de sub control și au luat o întorsătură neașteptată pentru Diana, care a trecut prin momente de coșmar și a revenit în emisiunea pentru a povesti ce anume a pățit.

Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit: "E vânată! Are fața umflată!"Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit: "E vânată! Are fața umflată!"

Diana de la Casa Iubirii a fost bătută crunt de fostul iubit

Ieri, panica și tristețea au atins cote maxime, după ce Diana și-a făcut apariția în Casa iubirii, după ce fusese dată dispărută de către colegele sale, care nu au știut ce anume i s-a întâmplat.

Fetele din Casa Iubirii și-au exprimat uimirea și în același timp s-au arată extrem de panicate deoarece Diana a plecat seară precedentă la mall și nu revenise încă. Mai mult decât atât tânăra nu a răspuns la telefon și nimeni nu știa unde este și ce a pățit.

În cele din urmă, Diana a revenit în Casa iubirii și a șocat pe toată lumea cu apariția ei. Încă de cum a pășit în platou, tânăra a izbucnit în lacrimi și le-a adunat pe colegele sale pentru a le povești ce anume i s-a întâmplat. Diana a mărturisit cu lacrimi în ochi că a trecut printr-un calvar teribil, provocat chiar de ea, deoarece a acceptat să se întâlnească în afara emisiunii cu fostul ei iubit, potrivit kanald.ro.

Citește și: Ce se întâmplă în viața sentimentală a lui Cătălin Botezatu. Declarații despre căsătorie și marea lui iubire, Dana Opșitaru: „A fost femeia care m-a…’ / EXCLUSIV

Citește și: Oana Mizil confirmă despărțirea de Marian Vanghelie, după 11 ani: „E o perioadă grea a vieții lui'

Citește și: Cătălin Botezatu comentează stilul vestimentar al Primei Doamne. Unde greșește Carmen Iohannis: „Domnia sa ține tot timpul să i se vadă genunchii' / EXCLUSIV

De ce a fost bătută Diana din Casa Iubirii de fostul său iubit

Diana a spus că bărbatul începuse să o caute de ceva vreme și mai mult decât atât a șantajat-o emoțional și a obligat-o să facă tot posibilul pentru a părăsi emisiunea, mai ales în perioada în care ea se afla în cunoaștere cu Cristian.

Fetele din Casa iubirii au fost de-a dreptul șocate să o vadă pe Diana în acea stare: „Ce s-a întâmplat? Ești toată vânată! Ce-ai pățit?'.

„Am venit să vorbesc cu voi! Nici nu știam cum să întru! Nu știu cum să încep și ce să vă povestesc! În urmă cu două săptămâni, l-am sunat pe fostul meu, l-am căutat eu singură, m-am văzut cu el și după aia s-a primit că am mai ținut legătură!

Nu știu! Și toată săptămâna aia cât eu am fost în emisiune, atunci când am vrut să plec, pentru că eram într-un fel șantajată cu faptul că o să apară în emisiune toate informațiile că eu am discutat cu el!

Da, eu am vorbit! Da, ne-am văzut! Și frică asta de a apărea public tot ce se întâmplă… am vrut să evit total chestia asta! Și m-am dus ieri la Mall, am vrut să-mi cumpăr niște haine și după aia am vrut să mă duc la apartament să-mi iau iar niște haine că eu le-am dus acolo și s-a întâmplat ce s-a întâmplat!

Mă vedeți! Eu m-am dus la el să-mi iau niște lucruri! Motivul a fost că eu sunt încă în emisiune! Mi-era rușine că eu am căutat omul asta până acum!', a spus Diana.

Diana, eliminată din Casa Iubirii

Când au văzut-o pe Diana vânătă și pe restul fetelor plângând, băieții au solicitat permisiunea producției de a merge in casa fetelor pentru a o susține moral pe Diana si pentru a le fi alături partenerelor lor, care erau extrem de afectate de cele aflate.

Ulterior, Andreea Mantea a anunțat-o pe Diana că va fi descalificată pentru faptul ca a luat legătura cu fostul iubit si s-au întâlnit in timp ce ea era concurenta in cadrul emisiunii.

Toate fetele s-au arătat extrem de supărate pentru faptul ca fostul iubit al Dianei a reușit astfel, sa își atingă scopul, ca Diana sa fie eliminată din emisiune.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter