Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație: „Nu știu dacă există căsnicie perfectă”

Publicat pe

Diana Șucu, dezvăluiri despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație. Deși este o fire discreăt, fosta prezentatoare tv a scos la iveală câteva detalii inedite din căsătoria ei cu Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor. Totodată, vedeta a dezvăluit cum a reușit să slăbească după cele două nașteri și cum se menține în formă acum.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Șucu, dezvăluiri despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație. Diana și Dan Șucu sunt împreună de 17 ani și au doi băieți, pe Dan Matei în vârstă de 15 ani și Petru Andrei Cristian, de 13 ani. Fosta prezentatoare tv se poate considera un om împlinit, iar asta pentru că are o familie superbă, care o susține la tot pasul.

Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație: „Nu știu dacă există căsnicie perfectă'Diana Șucu, despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație: „Nu știu dacă există căsnicie perfectă'

În vârstă de 48 de ani, Diana Șucu a dezvăluit care sunt secretele sale de frumusețe.

Citește și: Cine este Diana Șucu, soția lui Dan Șucu, juratul de la Imperiul Leilor.Au împreună doi copii

Citește și: O mai ții minte pe Diana Șucu?Fosta prezentatoare TV are doi copii superbi și o viață de invidiat!

Citește și: Cum a reacționat familia lui Alexandru Arșinel după ce s-a spus că actorul ar fi în stare gravă:”Nu vrem să comentăm ceva ce…”

Citește și: Florin Zamfirescu, la un pas de moarte, la filmări:”Tot tavanul a căzut. Ne făcea terci”

Diana Șucu, dezvăluiri despre mariajul cu Dan Șucu, după 17 ani de relație

Diana Șucu, soția juratului de la Imperiul Leilor Dan Șucu, a fost invitată recent în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV, unde a dezvăluit cum se menține în formă. Ea a povestit că merge la cosmetică, face masaj și sport. Totodată, a vorbit și despre mariajul ei cu Dan Șucu.

„Frumusețea stă în atitudine, în bunătate, într-o viață ordonată. Este un mod de viață. Femeia trebuie să se simtă frumoasă și trebuie să recurgă la creme, la operații, dacă ea simte nevoia. Nu consider că este o nenorocire.

Fac sport de trei ori pe săptămână. Cred că și gena este foarte bună. Nu pot să spun că mă duc cu plăcere la sală, dar mă duc că trebuie. După al doilea copil, chiar a trebuit să merg de trei ori pe săptămână. M-am îngrășat și la prima, și la a doua sarcină 28 de kilograme. Am alăptat 7 luni.

Cred că este foarte important în perioada în care rămâi însărcinată, naști și alăptezi, relația trebuie să fie foarte stabilă.

Acum, dacă mă uit la fotografiile din urmă, mă vad ca un gogoșar. Pe vremea aceea, soțul meu îmi spunea cât de frumoasă sunt.

Mă simt frumoasă când copiii mei îmi spun că sunt frumoasă. Atunci când merg la un eveniment, ei trebuie să își dea cu părerea.

Nu știu dacă există căsnicie perfectă, trebuie să fii tolerant, să ne respectăm partenerul. Sunt câteva idei de bază care stau la temelia unei relații.

Eu cred că respectul este foarte important. Și să ajungi să fii într-o relație de prietenie cu partenerul de lângă tine. Să nu-ți fie teamă să-l întrebi absolut orice. Eu cu Dan discutăm în fiecare zi, de 10 ori pe zi, la telefon. Este persoana care mă calmează, care mă liniștește, țin cont de punctul lui de vedere întotdeauna, a dezvăluit Diana Șucu, în emisiune.

Sursă foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter