DJ Morris divorțează înainte de Crăciun! Soția sa a cerut divorțul, la 3 săptămâni după căsătorie

Publicat pe

DJ Morris divorțează înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, mai exact! Soția sa, Emilia, a fost cea care a depus actele de divorț, la doar trei săptămâni după cununia civilă, iar motivul a fost unul neașteptat. Se pare că soția lui DJ Morris ar fi luat această hotărâre pentru a se împăca cu fostul ei partener.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Emilia și DJ Morris și-au unit destinele pe 17 decembrie 2021, iar ea a cerut divorțul pe 7 ianuarie 2022 pentru că voia să se împace cu fostul iubit. În ciuda acestei situații controversate, artistul povestea la vremea aceea cât de multă iubire e în cuplul lor.

DJ Morris divorțează înainte de Crăciun! Soția sa a cerut divorțul, la 3 săptămâni după căsătorieDJ Morris divorțează înainte de Crăciun! Soția sa a cerut divorțul, la 3 săptămâni după căsătorie

Emilia și DJ Morris, divorț înainte de Crăciun

Pe 8 decembrie, la Judecătoria Sectorului 3, Dj Morris și Emilia au avut termen. Sursele CANCAN.RO susțin că părțile au convenit asupra divorțului, care ar urma să se oficializeze pe 22 decembrie, cu doar trei zile înainte de Crăciun!

De altfel, Emilia a și părăsit domiciliul conjugal, nu mai are, practic, nimic de împărțit cu cel care încă, în acte, îi este soț. Femeia a cerut divorțul pentru că voia, la vremea aceea, să se împace cu fostul iubit, Cristian Hurmuzachi, cu care a trăit 18 ani.

În ultimele luni, deși părăsit de Emilia, DJ Morris declara, pe unde a avut ocazia, că este mai fericit ca oricând alături de soția lui și că plănuiește să facă o nuntă mare.

Urmează și nunta religioasă, și o petrecere așa cum se cuvine. Evenimentul va avea loc la vară, atunci când nu vor mai fi restricții. Sunt fericit și vreau să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului așa că, atunci când va dori Dumnezeu, vor apărea și copiii pe care îi dorim amândoi, și eu, și Emilia', spunea DJ Morris.

Citește și: Niculae Bădălău a fost trimis în judecată pentru dare de mită și trafic de influență.Ce se arată în comunicatul DNA

Citește și: Adriana Bahmuțeanu, decizie neașteptată în legătură cu presupusa fiică a logodnicului ei:'Să dea Dumnezeu să avem o familie cât mai mare'

Emilia și DJ Morris s-au căsătorit după 10 luni

La scurt timp după cununia civilă, DJ Morris declara că deși el și soția lui sunt împreună de 10 luni, o consideră sufletul lui pereche. Potrivit spuselor lui de atunci, și Emilia îi împărtășește aceleași sentimente și consideră că sunt potriviți unul pentru altul. Doar că, la mai puțin de o lună de la cununie, ea a cerut divorțul.

„Suntem împreună de 10 luni, dar am simțit că ea este sufletul meu pereche. Așa că nu am mai așteptat prea mult și am decis ă ne căsătorim. Era cazul, oricum, pentru mine să fac și acest pas, nu avea rost să mai aștept, mai ales că amândoi știam că suntem potriviți unul pentru celălalt’, mărturisea DJ Morris.

La câteva zile, însă, după această declarație, Emilia a depus actele de divorț, iar în curând se vor despărți și în acte.

Ce spunea, acum un an, fostul iubit al Emilia, soția lui DJ Morris

Bărbatul cu care Emilia s-ar fi iubit timp de 18 ani, a spus că ar avea împreună un copil major și că DJ Morris s-ar fi băgat, de fapt, în relația lor.

„Eu sunt cu Emilia de 18 ani, avem și copil de 18 ani. El s-a băgat în relația noastră. Ei s-au cunoscut pe Facebook, iar eu l-am primit în casă, la petreceri. Apoi, vorbeau pe ascuns. Am aflat, după ce m-am întors cu Emilia din Maldive, și m-am supărat, am vorbit cu ea, iar ea a negat că sunt împreună. (…)

Anul trecut, în decembrie, am avut o ceartă mai serioasă cu ea. Pe 2 decembrie a plecat de la mine, pe 17 decembrie a făcut cununie civilă, iar pe 27 decembrie s-a întors la mine. Eu am niște bani, am afaceri de 20 de ani, și probabil de asta stă lângă mine, că eu am fost cel care s-a ocupat de partea financiară.

Pe 27 decembrie îmi spunea că și-a dat seama că mă iubește foarte mult, deși i-am zis că mi-a rupt sufletul în două că s-a măritat cu ăla’, a susținut bărbatul, acum un an.

La rândul său, Emilia, protagonista triunghiului amoros, declara în februarie 2022 că nu divorțează de DJ Morris. Aceasta a transmis că îl iubește foarte mult pe artist și că va rămâne cu el.

„Nu divorțez. Îl iubesc foarte mult pe Marius (DJ Morris, n. red.), voi rămâne cu el’, a declarat soția lui DJ Morris. Între timp, s-a răzgândit și pe 22 decembrie vor divorța. Sau nu! Rămâne de văzut!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter