Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident: "Soția lui știa..."

Publicat pe

Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident. Femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp a făcut primele declarații. Laura susține că Daniela Iliescu ar fi știut de prezența ei în mașină, în acele momente, dar a ținut să sublinieze și faptul că relația dintre ea și cântăreț a fost una strict profesională!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier grav, în centrul Clujului. În acele momente, artistul se afla în mașină cu o femeie blondă. Cei doi se întorceau de la filmările noului videoclip al cântărețului. În urma incidentului, un alt șofer a fost rănit și transportat la spital. Ulterior, acesta a fost arestat pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis apoi să-l plaseze sub control judiciar.

Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident: "Soția lui știa..."Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident: "Soția lui știa..."

La câteva zile de la accident, Laura, femeia care se află alături de Culiță Sterp în mașină, în momentul accidentului, a făcut primele declarații. Iată ce spunea aceasta despre relația cu cântărețul, dar a oferit informații și despre meseria sa.

Citește și: Culiță Sterp a condus sub influența alcoolului, a fost implicat într-un accident rutier și a fugit de la locul faptei.Un alt șofer a fost rănit și transportat la spital

Citește și: Culiță Sterp a scăpat de arest și a fost pus sub control judiciar. Unde s-a ascuns de polițiști, imediat după accident

Citește și: Pepe și Yasmine Ody și-au botezat fiul.Andra și Cătălin Măruță, invitați de onoare la marele eveniment. Imagini de la petrecere

Citește și: Alex Dobrescu are o nouă iubită, după despărțirea de Cristina Cioran.Cine este femeia cu care s-a sărutat în lift

Laura, femeia care se afla în mașină alături de Culiță Sterp, reacționează dur după accident

După ce au apărut tot mai multe zvonuri legate de o posibilă relație între Culiță Sterp și femeie care se află în mașină în momentul accidentului, Laura a decis să rupă tăcerea. Pe contul său de socializare, aceasta a declarat faptul că relația dintre ea și cântăreț a fost una strict profesională, iar Daniela Iliescu știa de prezența ei în mașină, în acele momente.

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum că aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională.

Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.', a scris tânăra pe pagina sa de Instagram.

„Sunt agent imobiliar, nu dansatoare”

De asemenea, aceasta a mai precizat că nu este danstoare, ci agent imobiliar. A fost contactată doar pentru a apărea într-un videoclip, iar răspunsul a fost afirmativ. Astfel, s-a întâlnit cu artistul, au filmat împreună pentru următoarea piesă a acestuia și s-a dus imediat acasă.

„Zilele trecute am fost contactată pentru apariția mea în videoclip, care s-a filmat miercuri, iar după terminarea filmărilor, artistul m-a dus acasă pentru că eu aveam ședință la birou următoarea dimineață.

Sunt agent imobiliar, nu dansatoare, iar el se îndrepta spre Cluj, dat fiindcă are apartament la Cluj și urma să doarmă acolo.

Castingul pentru care s-a vorbit era pentru altă fată, însă, de la un rol în videoclip la eticheta de dansatoare este cale lungă. Numai bine, rău la nimeni!', a concluzionat tânăra pe Instagram.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter