Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani! Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Publicat pe

Maria-Alexandra, fiica fostului principe Nicolae, a împlinit 2 ani! Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020, în București, iar zilele trecute a fost sărbătorită de părinții și fratele ei mai mic. Micuțul Mihai a fost botezat în această vară, iar fotografiile postate de la marele eveniment au dezvăluit o relație minunată între Maria și fratele ei mai mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mare petrecere, cu tort și baloane colorate, în familia fostului principe Nicolae. Fiica lui Maria-Alexandra a împlinit doi ani, pe 7 noiembrie, prilej cu care fericiții părinți au postat un mesaj de „La mulți ani!” pentru fetița lor.

Fiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani! Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui MihaiFiica fostului principe Nicolae a împlinit 2 ani! Cum arată Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai

Ce mesaj a postat fostul principe Nicolae de ziua fiicei lui

„La mulți ani, draga noastră Maria-Alexandra! Primii doi ani petrecuți împreună au fost minunați, abia așteptăm toate clipele speciale ce vor urma! Te iubim și îți dorim cele mai frumoase daruri: fericire, înțelepciune, oameni buni alături și credință în Dumnezeu!', au scris părinții, pe Facebook.

Sărbătorita Maria-Alexandra, strănepoata regelui Mihai, a purtat o rochiță cu flori la petrecerea dată în cinstea ei, a zâmbit în toate fotografiile și s-a bucurat de tot ce a fost organizat pentru ea.

Strănepoata Regelui Mihai s-a născut pe 7 noiembrie 2020, în București

În urmă cu doi ani, fostul Principe Nicolae anunța că a venit pe lume fiica lui și a Alinei Binder.

„Sunt bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria-Alexandra, pe 7 noiembrie 2020, la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria, și fetița noastră sunt perfect sănătoase.

Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al românilor.

Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile', se arată într-un document oficial, postat de prințul Nicolae al României.

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:’O să fiu gravidă la nuntă!’

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu

În iunie, cei doi și-au creștinat micuțul, iar slujba a avut loc în Catedrala Încoronării din Alba Iulia. Totodată, nu întâmplător a fost ales acest loc pentru botezul celui de-al doilea copil al fostului principe Nicolae. În urmă cu 100 de ani, Regele Ferdinand și Regina Maria au fost încoronați aici, ca Monarhi ai României Mari.

„Data de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima familiei mele. În această zi, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia s-a săvârșit Taina Sfântului Botez fiului nostru, Mihai. În urmă cu 100 de ani, la 15 octombrie 1922, a avut loc ceremonia de încoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria ca suverani ai României Mari, la catedrala construită special pentru acest moment solemn’, a notat el.

În acest an, fostul principe Nicolae a devenit și tată de băiat!

Pe 15 aprilie 2022, nepotul regelui Mihai anunța lși nașterea celui de-al doilea copil, un băiețel.

„Cu recunoştinţă profundă pentru darul Proniei Divine şi cu o nemărginită bucurie vă împărtăşesc vestea naşterii fiului meu Mihai pe 15 aprilie 2022, la ora 2.05. Strănepotul regelui Mihai a venit pe lume la Spitalul Polizu din Bucureşti. Soţia mea, Alina-Maria, şi fiul nostru sunt în stare de sănătate perfectă', a scris pe Facebook fostul principe Nicolae.

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță de 6 ani

Fostul principe Nicolae mai are o fetiță de 6 ani, din relația cu Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a luptat ca micuța ei să aibă un tată și în acte.

Principele Nicolae și-a recunoscut fetița abia pe 27 mai 2019. Acesta a fost, se pare, scandalul care l-a lăsat fără titlu. Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani, potrivit libertateapentrufemei.ro.

În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter