Fiica lui Gabi Luncă a luat foc după scandalul provocat de Daniel Onoriu: "A pătat numele părinților mei"

Publicat pe

Fiica lui Gabi Luncă a luat foc după scandalul provocat de Daniel Onoriu. Rebeca Onoriu, îi e mătușă lui Daniel Onoriu, se declară exasperată de comportamentul pilotului, pe care îl acuză că a pătat numele părinților ei. Dacă până de curând, fiica regretatei Gabi Luncă îi lua apărarea nepotului său, în scandalul cu soția, Rebeca Onoriu recunoaște că a greșit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Rebeca Onoriu afirmă că e sătulă de scandalul pe care pilotul îl face și susține că acesta 'se răsfață precum un copil', acuzându-l pe Daniel Onoriu că i-a făcut familia de râs prin declarațiile pe care le face în spațiul public și amenințările cu moartea la adresa soției sale.

Fiica lui Gabi Luncă a luat foc după scandalul provocat de Daniel Onoriu: "A pătat numele părinților mei"Fiica lui Gabi Luncă a luat foc după scandalul provocat de Daniel Onoriu: "A pătat numele părinților mei"

Fiica lui Gabi Luncă, deranjată de scandalul lui Daniel Onoriu

Daniel Onoriu ține primele pagini ale ziarelor după ce a început un scandal uriaș cu încă soția sa, Isabela, cea care a hotărât să renunțe la căsnicia de șase ani pe care a avut-o cu pilotul de curse și a depus actele de divorț.

'Să ne mai lase în pace că se răsfață ca un copil la vârsta lui. Mi-a pătat numele parinților mei care e clădit cu onoare și respect și stimat de o lume întreagă, în condițiile în care nici nu e nepotul lui Gabi Luncă.

Nici la înmormântare nu a fost și nu înțelege durerea mea și a surorilor mele și nu mulțumeste că are ambii părinți în viață', a transmis Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, pentru Spynews.ro.

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu a depus actele de divorț la notar:'Nu mai există nicio cale de împăcare'

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…’

Citește și: Anca Țurcașiu primește multe propuneri indecente, după divorț:'Unii sunt destul de agresivi, dar…'

Isabela Onoriu este speriată de amenințările lui Daniel Onoriu

Isabela Onoriu ne-a spus că se teme zi de zi să nu pățească ceva rău și susține că vrea să se termine cât mai repede acest scandal și să poată să iasă liniștită pe stradă fără a mai fi urmărită sau amenințată cu moartea de către Daniel Onoriu.

Vineri seara m-a urmărit pe o stradă când eram la prietena mea. Ieri am stat câteva ore la poliție pentru încălcarea ordinului, iar mi-a dat mesaje vocale de amenințare, că mă răpește, e urât rău.

Am dus toate dovezile de încălcare ale ordinului, acum să vedem ce se întâmplă. Nu pot trăi în fiecare zi așa, n-ai cum, în stres, ajunge, de atâtea luni', a spus Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție

Joi, 10 noiembrie, Daniel Onoriu a urmărit-o pe Isabela prin oraș, încălcând ordinul de protecție obținut de aceasta în urmă cu câteva săptămâni. La acea vreme, femeia mărturisea că a primit mai multe amenințări din partea celui care încă îi este soț, motiv pentru care se teme pentru viața ei.

Inițial, pilotul de raliuri a fost reținut pentru 24 de ore, însă, ulterior, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a hotărât ca acesta să fie plasat în arest preventiv pentru o perioadăde 30 de zile.

Acum, mama lui Daniel Onoriu susține că el însuși a apelat autoritățile, cărora le-a transmis că se află în fața locuinței fostei sale partenere.

„El a mers în seara respectivă la ea, eu eram cu avocata lui în mașină și el s-a dus cu altcineva în mașină. L-am urmărit să vedem ce face, unde merge, că nu îmi venea să cred că merge spre Isabela, cum el ne-a spus. El a mers la Isabela, a sunat la poliție ca să se autodenunțe că el e acolo jos, că el nu poate să trăiască fără ea și a venit poliția și după l-au luat. Nu l-au luat cu cătușe. El e un om slăbit, el e jumătate ca și Daniel, la numărul de kilograme’, a spus mama lui Daniel Onoriu, pentru Spynews.ro.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter