Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Ce sumă uriașă cere: „Din 2016 plătesc rata singură”

Publicat pe

Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său pentru că, spune tânăra, cheltuielile de întreținere sunt foarte mari și nu le mai poate acoperi. Fiica lui Aurelian Preda a dezvăluit cu câți bani vinde casa tatălui său și ce vrea să facă, mai apoi cu ceea ce câștigă din vânzare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Aurelian Preda a decedat în anul 2016, la vârsta de 46 de ani, și i-a lăsat fiicei sale, unica moștenitoare, casa care îi era atât de dragă. Din păcate, tânăra nu poate să locuiască acolo pentru că o depășesc cheltuielile de întreținere.

Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Ce sumă uriașă cere: „Din 2016 plătesc rata singură'Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului. Ce sumă uriașă cere: „Din 2016 plătesc rata singură'

Fiica lui Aurelian Preda vinde casa moștenită de la tatăl său, la 6 ani de la moartea artistului

Tânăra a spus prețul locuinței în care a stat regretatul său părinte, iar în urma morții acestuia au rămas cheltuieli, precum rata la bancă și întreținerea, cărora Anamaria Preda nu le mai poate face față.

Anamaria Preda a stabilit un preț de 200.000 de euro, negociabili, dar nu are încă un cumpărător, deoarece nu a făcut public un anunț. Fiica lui Aurelian Preda își dorește să investească banii în cariera sa muzicală și să aibă o casă în care cheltuielile să fie mai mici.

'Am ales să vând casa deoarece cheltuielile, pe lângă faptul că au ajuns mari, s-au și înmulțit. Din 2016 plătesc rata singură la casă și îmi doresc ca în loc să plătesc această rată lunar, să investesc în mine.

Prețul variază în jurul a 200.000 de euro, negociabil. Încă nu există cumpărători, deoarece nu am pus încă anunțul și mai am foarte puțin până îmi scot certificatul de moștenitor', a declarat fiica regretatului solist pentru Click!.

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…’ / EXCLUSIV

Citește și: Lidia Buble a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită.Sentința nu este definitivă

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…’ / EXCLUSIV

„Nu cred că lui tati i-ar părea rău ca eu să vând casa'

Anamaria Preda a mai spus că nu îi este greu să se despartă de apartament, deoarece nu o leagă amintiri frumoase de aici. Totodată, și-ar dori să-și cumpere o casă la curte.

'Nu îmi este foarte greu să mă despart de ea deoarece nu am atât de multe amintiri frumoase adunate în ea.

Nu cred că lui tati i-ar părea rău ca eu să vând casa, deoarece știe că de atâția ani mi-e greu și mai ales că el nu a locuit în casă decât 2 luni de zile, deoarece în iulie 2016 ne-am mutat în casă și în septembrie 2016 a decedat', a mai detaliat tânăra pentru click.ro.

Fiica lui Aurelian Preda, dezamăgită că niciun artist nu a fost la parastasul de 6 ani al tatălui ei

Cântărețul de muzică populară a murit la Viena, pe 27 septembrie 2016. Aurelian Preda s-a luptat ani buni cu cancerul la colon, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Anamaria Rosa este fiica artistului, iar cu ocazia împlinirii celor șase ani de la moartea acestuia, a organizat un parastas.

Deși nu este tatăl său biologic, tânăra l-a iubit și respectat foarte mult. Anamaria a rămas dezamăgită pentru că mulți artiști l-au uitat pe tatăl său.

Deși se spune că, cu trecerea timpului, dorul trece și rămân chiar amintirile, nu e chiar așa. Dorul se accentuează odată cu problemele.

Am organizat parastasul alături de Părintele Stareț și Părintele Efrem de la Mănăstirea Dervent, care a și gătit bucatele de acolo. Alături de mine au fost mama mea și sora tatălui meu.’, a declarat Anamaria Preda luna trecută.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter