Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor”

Publicat pe

Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Ediția trecută a emisiunii culinare a fost una neșteptată, după ce bucătarul din București a părăsit competiția. La probele individuale, concurentul a obținut cel mai mic punctaj, motiv pentru care a fost nevoit să părăsească platoul de filmare. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. În vârstă de 30 de ani, Florin Dragomir este bucătar și practică această meserie de câțiva ani buni. La castigul emisiunii culinare, acesta a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu un preparat special, respectiv Sea Bass file cu garnitură de fasole verde și cu sos mediteraneean. Complexitatea și gustul preparatului l-au făcut pe Florin Dumitrescu să-i ofere concurentului cuțitul de aur, ajungând, astfel, să facă parte din echipa de aur roz. În ultima ediție a emisiunii, acesta a obținut cel mai mic punctaj la probele individuale, motiv pentru care a fost eliminat, spre surprinderea celorlalți concurenți și a telespectatorilor.

Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite: „Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

În ediția 34 a emisiunii, concurenții au fost nevoiți să pregătească un main course, o salată de crudități și un desert folosind doar instrumentele miniaturale de gătit.

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, despre scandalul de la Chefi la Cuțite:”Nu s-au înțeles multe aspecte”

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Adela Popescu a revenit în muzică după o pauză lungă:”Mă bucur că sunt aici”

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită?Cine este tânăra de 29 de ani cu care a mers la un concert Bono

Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite

În cadrul ultimului battle din emisiunea culinară, cele trei echipe au obținut același punctaj. Fiind remiză, Cătălin Scărlătescu a trimis toată echipa sa de 3 concurenți la duel, Sorin Bontea i-a ales pe Gigi, Gabi și Flori, în timp ce Florin Dumitrescu s-a bazat pe Florin Dragomir, Brigitta și Ștefania.

Printre ingredientele pe care concurenții au fost nevoiți să le folosească, se numără spaghete, quinoa, mango, pere, cafea, ceai organic, fulgi de ovăz, somon fume, hokkaido (dovleac). Când farfuriile au fost gata, aceastea au fost trimise la degustare, iar cei trei bucătari au acordat note.

Gina Pistol a anunțat punctajul obținut de fiecare concurent, așadar Mădălina Crețan a obținut 6 puncte, în timp ce Florin Dragomir a luat 3 puncte cu farfuria de spaghete, fiind eliminat din competiție.

Florin Dumitrescu nu a vrut să-și salveze cuțitul de aur

Florin Dragomir s-a arătat extrem de dezamăgit de rezultatul obținut, fiind surprins să afle că urmează să părăsească competiția. Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta care l-ar fi putut salva de la eliminare, explicând motivul pentru care a luat această decizie.

„Tu ești normal la cap?! Ție ți-a plăcut farfuria? Ești nebun? Frate, iartă-mă, nu pot să folosesc o amuletă pe tine. Niciodată nu ai fost acolo. E umilitor', a spus Florin Dumitrescu.

„Am câștigat atât de multe'

După eliminare, Florin Dragomir a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care și-a exprimat regretul cu privire la acest deznodământ. Bucătarul este recunoscător pentru toate xperiențele de care a avut parte în cadrul competiției, chiar dacă nu a reușit să ajungă până în finală.

„Asta a fost. Mă bucur că am reușit să ajung până în battle 14, cifră ce nu am să o uit niciodată. 14 este ziua în care am fost difuzat pentru prima oară când am obținut cuțitul de aur dar si ziua în care m-am născut.

Vă mulțumesc frumos pentru toată susținerea și încurajarea. Am câștigat! Da, în urma participării mele la @chefilacutite am câștigat atât de multe. De la prieteni, schimb de experiențe și lecții de viață până la faptul că am ajuns să fac parte din echipa lui Chef Florin Dumitrescu, un vis de mult dorit. Mulțumesc Chef!

Vă iubesc și vă mulțumesc tuturor celor ce mă urmăresc', a scris Florin Dragomis pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook & Captură Video

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter