Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: "Ai avut un parcurs remarcabil"

Publicat pe

Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. În ediția de luni seara, Ștefania Pop, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu, a părăsit competiție Chefi la cuțite. A obținut doar 8 puncte la proba individuală, iar chef-ul nu a vrut să folosească amuleta salvatoare pentru ea. Astăzi, juratul a transmis și un mesaj pe rețelele sociale! Iată ce a scris!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de seara trecută, Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Concurenta a fost la duel cu Mădălina Nosfe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Într-un final, Gina Pistol a anunțat că farfuria Mădălinei a obținut 10 puncte, în timp ce Ștefania a primit 8 puncte. Astfel, Florin Dumitrescu a fost nevoit să-și ia rămas bun de la un concurent.

Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: "Ai avut un parcurs remarcabil"Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la Cuțite: "Ai avut un parcurs remarcabil"

Cu toate că Florin Dumitrescu putea folosi amuleta de salvare, acesta a decis că nu este momentul. Astfel, Ștefania Pop nu a fost salvată de jurat și a plecat acasă. La puțin timp de la eliminarea concurentei din echipa lui, chef-ul a postat un mesaj pe rețelele sociale.

Citește și: Cine este Ștefania Laura Pop de la Chefi la Cuțite.Locuiește cu logodnicul ei

Citește și: Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite.Florin Dumitrescu a refuzat să folosească amuleta pentru a o salva: „Nu e cazul. E…'

Citește și: Cine vor fi nașii de botez ai copilului Danielei Crudu:’Ne cunoaștem foarte bine. Sunt…’

Citește și: Cum arăta Adela Popescu în adolescență. Mama ei a postat o fotografie cu ea, la 15 ani:’Cred că îi e dor…’

Florin Dumitrescu, după ce Ștefania Pop a fost eliminată de la Chefi la cuțite

În ediția de luni seara, la Chefi la cuțite, echipa lui Florin Dumitrescu a mai pierdut un concurent. Este vorba de Ștefania Pop, care a obținut doar 8 puncte la proba individuală.

La scurt timp de la eliminarea concurentei din echipa sa, juratul a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Aseară, a plecat din concurs Ştefania @popstefaniaa, cea care ne-a încântat cu deserturile ei savuroase, completând farfuriile echipei cu elemente care nu o dată au cântărit greu la battle-uri. Mulțumim, Ştefania! Ai avut un parcurs remarcabil până acum – şi aşa va fi şi de-acum înainte, sunt convins. Baftă şi inspirație, „Fănica”, în tot ce vei face în continuare!„, a scris Florin Dumitrescu pe rețelele sociale.

Ștefania Pop, în lacrimi după eliminarea de la Chefi la cuțite

După ce a auzit verdictul final, că o să plece acasă, Ștefania Pop a izbucnit în lacrimi. Însă, aceasta este mândră de tot ce a realizat până acum și că a ajuns atât de departe în competiție.

Sunt foarte mândră că am ajuns până aici. Nu îmi imaginam că o să ajung așa de departe. Mi-aș fi dorit să mă duc mai aproape de semi-finală, dar cred că era cazul, evident, să ies și eu la un moment dat. Pentru mine, cu siguranță este un vis devenit realitate’a spus Ștefania Pop.

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter