Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, dar s-au despărțit după doar o lună: "A fost o greșeală..."

Publicat pe

Florin Piersic Jr. apare foarte rar în emisiuni de televiziune, iar viața lui personală a ținut-o departe de lumina reflectoarelor. Recent, fiul lui Florin Piersic a vorbit despre lucrurile care i-au marcat viața pe plan personal. În trecut, actorul a fost căsătorit cu actrița Adriana Nicolae.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr. a vorbit despre singura lui căsnicie, cea cu fosta dansatoare a Andreei Marin. Fiul lui Florin Piersic are o relație de câțiva ani cu Andreea Cipca, jurnalistă, împreună cu cae are un băiețel. Cei doi nu sunt căsătoriți, iar actorul a recunoscut că nu are de gând să se căsătorească.

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, dar s-au despărțit după doar o lună: "A fost o greșeală..."Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae, dar s-au despărțit după doar o lună: "A fost o greșeală..."

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu actrița Adriana Nicolae, fosta dansatoare a Andreei Marin. Căsnicia lor a durat o lună, după care s-au despărțit. Acesta a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Adriana, mărturisind că nu mai vrea să se căsătorească.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă fratele lui Florin Piersic Jr.Nu are legătură cu lumea artistică

Citește și:Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și:Actrița Sanda Toma a murit, la 88 de ani.Artista a fost crescută de călugărițe, după ce a rămas orfană la doar 5 luni

Citește și:Mircea Badea a criticat-o dur pe Ema Uta. Cum a reacționat iubita lui Alex Bodi:”Aveți o obsesie?”

Florin Piersic Jr. a fost căsătorit cu Adriana Nicolae

Florin Piersic Jr. are o relație de câțiva ani cu Andreea Cipca, iar împreună au un băiețel. Cei doi nu sunt căsătoriți, iar actorul recunoaște că nu are planuri de căsătorie cu mama fiului său. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că fiul lui Florin Piersic a fost căsătorit în trecut cu acrița Adriana Nicolae. Căsnicia lor nu a durat prea mult, iar după o lună s-au despărțit. Divorțul celo doi a avut loc după un an.

„Așa am simțit, că nu o să mă mai căsătoresc niciodată. Nu cred să se mai întâmple lucrul ăsta. Poate să fie o traumă pentru că a fost o greșeală. Fusesem singur mult timp și a apărut cineva care mi-a dat atenția. Nu mi-am dat seama că persoana nu era potrivită pentru așa ceva și nu mi-am dat seama că această căsnicie înseamnă multe lucruri. A fost o glumă bună, dar cu consecințe aproape tragice. Ce m-a marcat? Nu eram compatibili, eram temperamente diferite', a declarat Florin Piersic Jr. în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Adriana Nicolae a fost implicată într-un scandal


Adriana Nicolae, fosta soție a lui Florin PIersic Jr. a fost implicată într-un scandal, în urmă cu câțiva ani. Actrița a declarat că tatăl copilului ei este un Junior celebru, iar toată lumea s-a gândit că ar fi Ștefan Bănică. La acea vreme, artistul era căsătorit cu Andreea Marin, motiv pentru care prezentatoarea Tv a luat atitudine.

La gala premiilor VIP, Andreea Marin a întrebat-o direct pe Adriana Nicolae dacă are un copil cu soțul ei, atunci Ștefan Bănică. Adriana nu a răspuns provocării lansate de Andreea Marin. Ulterior, s-a dovedit că actrița a rămas însărcinată cu Dragoș Țânțăreanu, fiul lui Cristin Țânțăreanu.

Florin Piersic Jr. formează un cuplu cu Andreea Cipcă

Florin Piersic a avut o relație și cu actrița Dorina Chiriac, femeia care i-a dăruit primul copil. Actorul are o familie împlinită și este tatăl a doi copii minunați, o fată pe nume Sonia și un băiețel, Sasha. Florin Piersic Jr. are o fiică în vârstă de 16 ani, cu actrița Dorina Chiriac.

În prezent, regizorul trăiește o poveste de dragoste de aproape un deceniu cu jurnalista Andreea Cipcă, iar împreună au un băiețel. Iubita lui Florin Piersic Jr. este pasionată de artă, la fel ca și partenerul ei.  

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter