Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență. Ce boală are: "Șoldurile sunt vraiște"

Publicat pe

Florin Vasilică trebuie să se opereze urgent și spune că atât coloana, cât și șoldurile sunt „vraiște” și din cauza asta se deplasează foarte greu, mai ales că are multe cântări programate în perioada următoare. În 2008, Florin Vasilică a mai trecut printr-o operație grea, la plămâni și a revenit pe scenă numai după trei săptămâni. Artistul susține că și de data aceasta va proceda la fel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență. Cântărețul Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică, cu o carieră de peste 18 ani la cârma Grupului Teleormanul, trece printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate. Deși are multe concerte programate în perioada imediat următoare, medicii l-au sfătuit să se opereze cât mai repede pentru că problemele se pot agrava.

Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență. Ce boală are: "Șoldurile sunt vraiște"Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență. Ce boală are: "Șoldurile sunt vraiște"

Florin Vasilică trebuie să se opereze de urgență

Recent, Florin Vasilică a aflat că suferă de sacroileită, inflamație a articulațiilor din spatele șoldului.

'Am făcut multe intervențiu. Coloana era făcută vraiște, șoldurile le am vraiște. Acum trebuie să mă duc la control să vedem dacă nu e necesară încă o operație acum. Ar fi prima dată la șolduri. Eu am o sacroileită, mi s-au inflamat articulațiile din spații ale șoldului.

Este o afecțiune ale cărei cauze nu se determină. Anumiți medici mi-au spus că e posibil ca problemele cu coloana să fi dus la o presiune mult mai mare șolduri.

Vreau să mă duc cât mai repede să vedem, pentru că la sfârșitul lunii plecăm. Avem concerte în Arabia Saudită. Vreau să fac deplasarea respectivă fără probleme, pentru că e cu escală, cu ore multe de zbor. După concert imediat plecăm la aeroport, venim în România, aterizăm dimineața și de acolo luăm duba noastră mare și o să plecăm la Câmpia Turzii să concercăm de ziua românilor. De aceea mă duc acum la un control să mă mișc, să nu stau stresat', a dezvăluit pentru FANATIK Florin Vasilică.

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.Sentința este definitivă

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept

Florin Vasilică amână operația din cauza concertelor

Florin Vasilică speră să ajungă cât mai repede pe mâna medicilor pentru a-și putea relua concertele programate în viitorul apropiat.

'Intervenția fi de genul: astăzi mă operez, mâine mă externează. Dar până la acel concert mai avem alte evenimente în România.

Eu voiam de vreo trei săptămâni să văd ce aș putea face în privința asta, dar mi-a plecat doctorul în concediu. Numai mie mi se întâmplă. La mine zici că stă cineva acolo sus și zice – hai să i-o dăm pe asta greșit. Mi-am făcut programarea la control, dar abia acum urmează să merg', a punctat fiul lui Liviu Vasilică.

Florin Vasilică se sacrifică de dragul carierei

Problemele la coloană au degenerat și i-au afectat și șoldurile, iar Florin Vasilică spune că merge foarte greu din cauza asta. Cu toate astea, nu ia pauză de la cântări.

'Merg puțin mai greu. Pe piciorul stâng calc mai greu și mă deranjează când urc scări. Mai greu puțin cu orele multe în mașină. Am noroc că mașina de evenimente este înaltă și nu trebuie să mă mai las în jos. La cea mică, ca o glumă, până mă așez eu pe scaun, se închid magazinele (n.r. râde).

Dar evenimentele le onorăm cu drag, mai ales că eu am responsabilitate atât pentru mine și familia mea, cât și pentru toți cei din grupul meu. Dacă nu muncesc eu, ei nu încasează. Și în 2008 am avut probleme de sănătate, m-am operat la plămâni. Și atunci am avut probleme de sănătate, dar la două săptămâni de la operație și la o săptămână de la externare am plecat la trei evenimente' a mai precizat solistul Grupului Teleormanul pentru FANATIK.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter