Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac, în facultate: "Rămâi cu ochii numai la buzele ei"

Publicat pe

Corina Chiriac și Florin Zamfirescu au fost colegi de facultate, la IATC. Celebrul actor a vorbit despre îndrăgita artistă, mărturisind că a fost cucerit de ea din prima clipă. Cei doi au legat o relație de prietenie frumoasă care continuă și în prezent. Florin Zamfirescu a declarat că doamna muzicii românești are o voce excepțională.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta s-a pensionat la vârsta de 70 de ani, iar de-a lungul anilor a adunat numeroase amintiri frumoase. Actorul și-a adus aminte de perioada facultății, mărturisind că a fost coleg de facultate cu Corina Chiriac.

Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac, în facultate: "Rămâi cu ochii numai la buzele ei"Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac, în facultate: "Rămâi cu ochii numai la buzele ei"

Corina Chiriac și Florin Zamfirescu au jucat împreună în câteva filme, iar de atunci, cei doi au legat o frumoasă relație de prietenie. Actorul a dezvăluit că întotdeauna a fost impresionat de talentul și frumusețea cântăreței.

Citește și:Florin Zamifrescu, propunere indecentă pentru Corina Chiriac, de care a fost mereu îndrăgostit:”Nu vrei să mergem aici, în grădină, să…”

Citește și: Ce mașină conduce Florin Zamfirescu, la 73 de ani:”Am dat 21.000 de euro pe ea”

Citește și:Diana Enache are o relație cu fiul lui Sorin Ovidiu Vîntu de 4 ani. Cum a decurs prima întâlnire cu părinții ei:„L-au cunoscut la ziua mamei mele'

Citește și:Unde pleacă Alin Oprea și Medana în luna de miere:„Un loc de care suntem fascinați'. Artistul este pregătit să devină din nou tată

Florin Zamfirescu a fost îndrăgostit de Corina Chiriac, în facultate

Florin Zamfirescu, 73 de ani, se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați actori de pe scena teatrului românesc. De-a lungul timpului a legat prietenii cu numeroși actori și artisti cunoscuți de la noi din țară, printre care și Corina Chiriac. Cei doi au fost colegi la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale' din București. Actorul susține că artista Corina Chiriac are un loc aparte în viața sa, cei doi jucând împreună în câteva producții. Florin Zamfirescu a recunoscut că întotdeauna a fost impresionat de Corina Chiriac.

De Corina Chiriac, acum nu mă mai leagă decât amintirea. Am fost colegi, iar de colegi ești legat până mori. Sper să nu murim așa repede. Ne-a legat o prietenie strânsă, de-a lungul multor ani. Eu o admir, zic că și ea mă admiră pe mine. Se mândrește cu faptul că am fost colegi. Avea o gură cu totul excepțională, a la Brigitte Bardot. Te uimește, rămâi cu ochii numai la buzele ei. Și avea o voce foarte frumoasă, și când vorbea, și când juca și când cânta', a declarat Florin Zamfirescu pentru impact.ro.

Florin Zamfirescu: „Corina este o rasă specială”

Îndrăgitul actor susține că fosta sa colegă de facultate are un talent desăvârșit, spre deosebire de alte colege de breaslă. Florin Zamfirescu are o relație de prietenie frumosă cu Corina Chiriac.

Corina este o rasă specială, un om aparte. Ea e cântăreață, dar nu e la fel ca celelalte. Corina are cultură, nu zic că celelalte nu au, dar uneori asta arată.Corina știe muzică, putea face Conservatorul. A crescut în familie cu instrumente, cu tatăl compozitor. Corina citește, scrie', a mai adăugat actorul.

Corina Chiriac a lansat două cărți

Pe lângă cariera de artist, Corina Chiriac, 73 de ani, a fost întotdeauna atrasă și de teatru, fiind absolventă a facultății IATC. Mai mult, domna muzicii românești a devenit scriitoare, după ce a lansat două cărți,  „Minuni trăite' și 'Două piese de teatru'.

Corina Chiriac a mărturisit că a jucat teatru doar în facultate. Florin Zamfirescu a fost invitat la lansarea cărții „Două piese de teatru' și are în continuare numai cuvinte de laudă la adresa cântăreței.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter