Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx

Publicat pe

Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din filmul „Green Book” a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx, în cursul zilei de luni, 28 noiembrie 2022. Oamenii legi au arestat un suspect în acest caz. Individul susține că Frank Vallelonga Jr. ar fi luat o supradoză de droguri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Frank Vallelonga Jr. a încetat din viață la 60 de ani. Starul care câștigase un premiu Oscar pentru apariția sa în filmul „Green Book” a fost găsit decedat. Starul de la Hollywood ar fi luat o supradoză de droguri, iar un suspect a fost arestat de poliție. O persoană a sunat la 911, pentru a raporta că a găsit un cadavru pe o stradă din Bronx.

Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit fără suflare pe o stradă din BronxFrank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani. Actorul din "Green Book" a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx

Frank Vallelonga Jr. a fost găsit mort în New York City. Autoritățile l-au găsit pe actor inconștient, iar Paramedicii sosiți la fața locului au declarat decesul actorului. De asemenea, ofițerii au confirmat că a fost arestat un suspect în cazul lui Frank Vallelonga Jr.

Citește și: Clarence Gilyard Jr. a murit, la 66 de ani.Actorul din Top Gun și Die Hard suferea de o boală gravă

Citește și:Emil Hossu ar fi împlinit astăzi 81 de ani. Actorul a murit pe scenă, sub ochii soției sale, Catrinel Dumitrescu:”Mereu în amintirea noastră, dragul nostru”

Citește și:Este sau nu Chefi la Cuțite o emisiune regizată? Oxy dezvăluie adevărul, după marea finală:„Să dărâm un pic mitul acesta'

Citește și;Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022:„Este o lecție. Să mergi mai departe chiar dacă…'

Frank Vallelonga Jr. a murit la 60 de ani

Frank Vallelonga Jr. a încetat din viață la 60 de ani. Actorul din filmul de Oscar  „Green Book' a fost găsit fără suflare pe o stradă din Bronx. În cursul zilei de luni, 28 noiembrie 2022, o persoană a sunat la 911, pentru a raporta faptul că a găsit un cadavru. Oamenii legii ajunși la fața locului au constatat că trupul neînsuflețit este chiar al actorului cFrank Vallelonga Jr.

Frank și-a început cariera în lumea cinematografiei în anii 1990, când a jucat în  „A Brilliant Disguise' și în „In the Kingdom of the Blind, the Man with One Eye Is King'. Scenariile celor două pelicule au fost scrise de fratele său, Nick Vallelonga, care a lucrat și pentru pelicula  „Green Book'.

A fost arestat un suspect în cazul morții lui Frank Vallelonga Jr.

Un bărbat a fost arestat în acest caz. Potrivit informațiilor, bărbatul care a fost reținut de polițiștii a declarat că Frank ar fi luat o supradoză de droguri. Momentan nu se cunoaște cauza decesului, potrivit irishmirror.ie.

Conform politiei, suspectul ar fi aruncat cadavrul actorului din mașina fratelui său, Nick Vallelonga, Ulterior, Nick le-a spus autorităților că suspectul nu are carnet de conducere. Cazul morții lui Frank Valellonga jr. este anchetat de poliția din New York City.

Sursa foto: Profimedia

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter