Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. De ce a fost criticat soțul vedetei: ”E lipsă de respect”

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. Cei doi soți și-au creștinat finuțul în acest weekend, totul având loc într-un mediu restrâns. Cu toate că nu a fost vorba despre o petrecere fastuoasă, frumoasa prezentatoare TV a împărtășit cu marea ei comunitate din mediul online faptul că au devenit părinți spirituali. Totuși, pe lângă numeroasele felicitări, soțul vedetei a fost criticat dur de către fanii care-i urmăresc pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. Gabriela Cristea și Tavi Clonda au avut parte de un weekedn plin de emoții și totodată fericire. Cei doi soți au botezat un băiețel, pentru care au devenit părinți spirituali. Bineînțeles, s-au pregătit cum au știu mai bine pentru frumosul eveniment, iar asta se poate vedea clar după trusoul personalizat al bebelușului.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. De ce a fost criticat soțul vedetei: 'E lipsă de respect'Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez. De ce a fost criticat soțul vedetei: 'E lipsă de respect'

Așa cum bine știm cu toții, atât Gabriela Cristea, cât și Tavi Clonda, sunt destul de activi în mediul online și împărtășeșesc totul cu fanii lor. Încă de când se îndreptau către finuțul lor, cei doi s-au filmat în mașină pentru a-i ține pe cei dragi la curent. La doar câteva ore distanță, au postat o serie de fotografii direct de la biserică și ceremonia de creștinare.

Citește și: Cum arăta Gabriela Cristea acum 9 ani, după divorțul de Marcel Toader:”Cea mai șmecheră versiune a mea”

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi:„Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit'

Citește și: Niculae Bădălău a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.Vicepreședintele Curții de Conturi va petrece sărbătorile în închisoare

Citește și: Fiica lui Nicole Cherry a împlinit un an. Ce obiecte a ales Anastasia de pe tavă, la petrecere:„Îți mulțumesc că m-ai facut mamă'

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost nași de botez

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au bucurat fanii cu numeroase fotografii de colecție de la frumosul eveniment din acest weekend. Cei doi au postat fel și fel de momente, unele mai emoționante ca altele, fanii fiind copleșiți. Totodată, cei care îi îndrăgesc nu au putut să nu observe faptul că frumoasa vedetă strălucea din cap până în picioare.

Azi a fost încreștinat finuțul nostru, Șerban Ioan. Să ne trăiască sănătos și fericit!', a scris prezentatoarea de la Antena Stars.

Soțul vedetei, crticat dur după frumosul eveniment

După fotografiile postate chiar de la Biserica unde au fost nași de botez, cei doi au primit numeroase mesaje frumoase din partea celor dragi. De asemenea, Gabriela Cristea a primit numai complimente pentru rochia elegantă, lungă și roșie pe care a purtat-o. Lucrurile nu stau la fel când vine vorba de Tavi Clonda. Acesta a îmbrăcat o pereche de blugi rupți, o maletă neagră și un sacou de aceeași culoare, însă internauții s-au declarat cu adevărat nemulțumiți de alegerea făcută de acesta.

Foarte frumoasă și decentă ținuta, potrivită pentru botez, dar Tavi n-ar fi trebuit să vină în blugi rupți, chiar dacă e artist. Era și în contrast cu eleganta ța, iar in biserică e lipsă de respect… Raluca e horror!', „În afară de Gabriela, ceilalți sunt îmbrăcați pentru a merge pe stadion!', au scris internauții la postările celor doi.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună 2 fetițe

În ciuda numeroaselor comentarii răutăcioase primite de Tavi Clonda, acesta alege să nu le bage în seama, ținuta fiind una casual și potrivită pentru un eveniment restrâns. Cu toate astea, cei doi soți nu acordă importanță haterilor și se focusează pe frumoasa lor poveste de dragoste.

Vedeta și artistul se iubesc de mai mulți ani, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe. Acestea cresc de la o zi la alta și se îndreaptă cu pași repezi să devină domnișoare în toată regula. Gabriela Cristea și Tavi Clonda radiază de fericire atunci când sunt cu ele, împreună formând o familie de vis.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter