Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Publicat pe

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Gabriela Prisăcariu a avut o petrecere fabuloasă de ziua de naștere. Pe 22 noiembrie, Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani și a organizat o super petrecere cu această ocazie. Evenimentul a avut loc la restaurantul lui Dani Oțil, iar atmosfera a fost întreținută de Luis Gabriel. Iată ce tort spectaculos a avut vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Ieri, 22 noiembrie, Gabriela Prisăcariu a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, iar vedeta a organizat o petrecere fabuloasă de ziua sa de naștere. Luis Gabriel a întreținut atmosfera, iar invitații s-au distrat până dimineața. De asemenea, spre surprinderea tuturor, soția lui Dani Oțil și-a dorit ca prietenii să vină îmbrăcați în negru, iar tortul l-a avut tot în această nuanță.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecereGabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului. Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

Petrecerea a avut loc noul restaurant al prezentatorului de televiziune, iar de la eveniment nu au lipsit Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Gabriela Prisăcariu, la 4 luni după ce a născut:„Era ceva rău. Credeam că o să…'

Citește și: Dani Oțil i-a făcut cadou soției sale o mașină de zeci de mii de euro. Gabriela Prisăcariu a împlinit 30 de ani:'Când realizezi că…'

Citește și: Ce mai face și cum arată Nuți, bona făcută celebră de Anamaria Prodan.A plecat din familia Reghecampf

Citește și: Cum au fost surprinse Monica Gabor și fiica ei pe străzile din SUA. Irina Columbeanu, apariție îndrăzneață la 15 ani

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au dansat pe manele, de ziua soției prezentatorului

Gabriela Prisăcariu a strălucit la propriu de ziua sa de naștere. Soția lui Dani Oțil a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, care avea și un decolteu adânc. De asemenea, aceasta a avut și un dress code- toată lumea să se îmbrace în negru. Chiar și tortul a fost în aceeași nuanță, iar pe el scria „RIP 20s'. Mai exact, aceasta se referea la faptul că a schimbat prefixul, întrucât a împlinit anul acesta 30 de ani.

Luis Gabriel a întreținut atmosfera la petrecere

La un moment dat, Dani Oțil, prezent și el la petrecere, l-a întrerupt pe Luis Gabriel și a avut o rugăminte către invitați.

„Le rog pe fete să nu mai aibă cerințe din tinerețea lor. Hai să îi lăsăm pe băieți să își facă programul, două, trei melodii, în forță. Să nu uităm că au venit aici pentru „diamante” și pentru Gabriela. Mulțumim tare mult! Jos pălăria! Băieții sunt super profi! Ușor cu piesele de pe net și să dăm drumul la petrecere! Băieți, hai cu „diamantele”, le-a transmis Dani Oțil celor prezenți la petrecere.

Gabriela Pisăcariu a primit o mașină cadou

Cu ocazia zilei sa de naștere, Gabriela a primit mai multe cadouri și urări din partea celor apropiați, însă cel mai spectaculos dar a fost din partea soțului ei, care i-a cumpărat o mașină de zeci de mii de euro.

'Când realizezi că ai primit o mașină adevărată…', a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

sursă foto- Facebook și Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter