George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. Și-au spus adio înainte de căsătorie

Publicat pe

George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. Cei doi foști concurenți au pus capăt relației lor la scurt timp după ce au fost eliminați din emisiunea de la Kanal D. Recent, cei doi au fost în vacanță în Spania, dar se pare că povestea lor de dragoste a ajuns la final.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

George și Maria, foști concurenți Casa Iubirii, s-au despărțit. În urmă cu câteva luni, cei doi își declarau iubirea în fața tuturor și aveau planuri de căsătorie. După ce au format un cuplu în casă, George și Maria și-au spus adio. Susținătorii lor au rămas surprinși de veste.

George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. Și-au spus adio înainte de căsătorieGeorge și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit. Și-au spus adio înainte de căsătorie

Vestea despărțirii a fost dată de Bianca Comănici, în timpul emisiunii Culisele Iubirii. Foștii concurenți își mai dăduseră o șansă după ce au fost eliminați din show-ul matrimonial. Ba chiar au plecat împreună într-o vacanță la rudele lui George, în Spania.

Citește și: Florin de la Casa Iubirii face acuzații dure despre fetele din emisiune:'Ar călca în picioare orice'

Citește și: Andreea Mantea a fost scoasă din sărite de o concurentă de la Casa iubirii:”Nu ți-e rușine?”

Citește și:5 ani fără Stela Popescu. Bărbații care i-au marcat actriței viața și cariera:”Întotdeauna mi-a fost frică de durere”

Citește și:Fiul lui Șerban Ionescu, mesaj tulburător la 10 ani de la moartea actorului:”L-am admirat, l-am blestemat, l-am batjocorit”

George și Maria de la Casa Iubirii s-au despărțit

George și Maria de la Casa Iubirii nu mai sunt împreună. Foștii concurenți au decis să își mai acorde o șansă după ce au fost eliminați din emisiune, dar se pare că au decis să meargă pe drumri separare.

Cei doi păreau să aibă o relație frumoasă, iar George declara în urmă cu ceva timp că ar vrea să se căsătorească cu Maria. Bianca Comănici a fost cea care a dar vestea în emisiunea Culisele iubirii. Momentan nu se știe care a fost motivul despărțirii lor.

Ce spunea George despre relația cu Maria

În urmă cu câteva luni, George declara că își dorește să se căsătorească cu Maria. Cei doi au fost împreună la familia lui George, stabilită în Spania, iar lucrurile păreau să fie din ce în ce mai seriose. Ei bine, relația lor a ajuns la final.

„Aș putea să o văd pe Maria viitoarea mea soție, dar asta depinde de ce o să fie în continuare. Ar fi bună de luat. Noi încercăm să facem ceva aici în Spania.Dacă tot am venit, stăm un pic și vedem. Nu îmi place să îmi fac planuri, pentru că de obicei nu îmi ies și renunț. Pentru început o să stăm puțin pe aici. (…) Relația noastră este intensă din toate punctele de vedere. Și tachinările tot intense sunt.”, spunea George. potrivit Kanald.

Xenia, despre despărțirea dintre George și Maria

Bianca Comănici i-a spus Xeniei, fosta concurenta în Casa Iubirii, că Maria și George nu mai formează un cuplu. Xenia s-a întâlnit la un moment dat cu George în club, iar acesta dădea semne că o place. Xenia a mărturisit că se aștepta ca relația celor doi să nu reziste.

„George pare mai dezinvolt în afara camerelor, toți suntem așa când nu suntem filmați. Este un băiat foarte de treaba. El este altfel în afara Casei, l-am văzut 5 minute în club. Nu vreau să îmi dau cu părerea despre ei, eu chiar cred că au încercat să facă să meargă lucrurile. Da, mă așteptam să se despartă. Îmi pare rău pentru ei, dar daca n-a fost să fie”, a declarat Xenia pentru Culisele Iubirii.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter