Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă: ”Asta nu e deloc amuzant"

Publicat pe

Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă. În urmă cu mai mult timp, toată lumea credea că cei doi vor fi părinți pentru prima dată în viitorul apropiat. Zvonurile au fost însă spulberate de iubita artistului, care a recunoscut că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Nu, burtica nu era de gravidă, ci din cauza afecțiunii de care suferă. Iată despre ce este vorba, de fapt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Hailey Baldwin și Justin Bieber se iubesc cu foc de mai mulți ani. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste din anul 2018, iar după apariția manechinului cu o burtică suspectă, mulți s-au gândit că este vorba despre o sarcină secretă. Acum însă, iubita artistului a fost mai sinceră ca niciodată și a povestit public cu ce probleme de sănătate grave se confruntă.

Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă: 'Asta nu e deloc amuzant"Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă: 'Asta nu e deloc amuzant"

Nu doar Justin Bieber are numeroase probleme de sănătate, ci și iubita lui. Manechinul a spus în mediul online și pe toate rețelele de socializare faptul că încă nu poate da naștere unui copil cu iubitul ei. Nu, nu se pune vorba că nu vor. Afecțiunile cu care se confruntă atât el, dar mai ales ea, nu le permit acest lucru momentan.

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:”Astăzi am primit titlul de proprietate”

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:”Anul ăsta…”

Citește și: Artistul Jake Flint a murit în somn, la doar câteva ore după ce s-a căsătorit:„Trebuia să ne uităm împreună la pozele de la nuntă'

Citește și: Cabral, noi declarații despre pauza lui de la televiziune:„N-am mai spus altcuiva asta'. Ce se întâmplă cu emisiunea „Ce spun românii'

Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber

Hailey Baldwin le-a povestit fanilor ei și ai iubitului ei faptul că a descoperit că are un chist pe unul dintre ovare. Problema vine însă când acesta este de mărimea unui măr, ceea ce înseamnă că este o afecțiune gravă. Iubita lui Justin Bieber a povestit că acel chist o incomodează foarte tare. Mai mult decât atât, este dureros și simte tot timpul senzația de greață și balonare.

'Am un chist pe ovar de mărimea unui măr. Nu am endometrioză sau sindromul ovarelor polichistice. Am avut un chist ovarian de câteva ori și asta nu e deloc amuzant. Mă simt grețoasă și balonată și cu crampe și emoțională., a scris modelul într-un mesaj postat pe InstaStory, în care apare cu cămașa trasă în sus, pentru a i se vedea abdomenul. 

Manechinul știe că este o problemă de sănătate des întâlnită la femei

Iubita lui Justin Bieber nu a spus ce are de gând să facă cu chistul pe care-l are. De asemenea, nu a spus nici că ține vreun tratament pentru a se retrage. Cu toate astea, își găsește alinarea și consolarea în gândul că numeroase femeie se confruntă cu chisturile pe ovare. Totuși, nu putem uita că al ei este cât un măr, conform declarațiilor ei.

'Oricum… sunt sigură că multe dintre voi care se găsesc în această situație și pot înțelege prin ce trec.', a mai spus Hailey Baldwin.

Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă: 'Asta nu e deloc amuzant"Hailey Baldwin a dezvăluit de ce nu poate avea încă un copil cu Justin Bieber, după ce s-a afișat cu o burtică suspectă: 'Asta nu e deloc amuzant"

Hailey Baldwin: 'Am o gaură în inimă'

Dintotodeauna, Hailey Baldwin a vorbit deschis despre problemele ei de sănătate. Dacă acum a dezvăluit că are un chist pe ovar de mărimea unui măr, în ianuarie mărturisea că are o gaură în inimă. Chiar în prima lună a acestui an, iubita lui Justin Bieber a ajuns pe mâinile medicilor după ce  a suferit un așa-numit atac ischemic tranzitoriu. 

Am avut un mic cheag de sânge care a plecat printr-o gaură din inima mea. Cu ea m-am născut. Nu s-a închis niciodată și a ajuns la creier. Nu am știut niciodată că am avut o gaură în inimă. Este, de fapt, o binecuvântare mascată, pentru că am putut s-o descopăr la timp și să trec printr-o procedură pentru a o închide. Acum am un dispozitiv în cord pentru totdeauna.”, a declarat ea la acel moment.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter