Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: "E un joc urât"

Publicat pe

Ioana Năstase a dezvăluit adevăratul motiv pentru care vrea să divorțeze de Ilie Năstase și nu pentru că ar fi vorba despre infidelități, așa cum s-a speculat. Ioana Năstase a demontat și acuzațiile conform cărora a plecat de acasă cu două milioane de euro, susținând că Ilie Năstase este un om schimbător, în care nu poate avea încredere. Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana Năstase este mai hotărâtă ca niciodată să nu mai dea înapoi și să meargă până la capăt cu divorțul de Ilie Năstase. După ce a apărut în presă un nou scandal în care cei doi soți își aduc acuze grave, Ioana pune capăt speculațiilor că ar fi plecat din căminul conjugal cu 2.000.000 de euro.

Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: "E un joc urât"Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase: "E un joc urât"

De ce vrea să divorțeze Ioana Năstase de Ilie Năstase

Ioana Năstase susține că infidelitatea nu a fost o problemă în căsnicia lor, chiar dacă au existat nenumărate speculații pe această temă. La fel de multe cum au fost și despre faptul că s-a împăcat cu marele tenismen doar pentru cadouri.

'Nici vorba de înșelat. Nu am simțit niciodată acest lucru din partea lui, nici nu m-a interesat. Iar eu mi-am văzut de treaba mea. Nu poate să-mi reproșeze nimeni, nimic. Oamenii interpretează mereu. Împăcările nu au fost datorită faptului că mi-a oferit mie cadouri, sub nicio formă. Niciodată nu m-am împăcat cu el și a doua zi să-mi ofere un cadou.

Împăcările au fost de altă natură. Că se simțea foarte rău, că i s-au spart… nu știu ce probleme avea pe la cap. Tind să cred că Ilie s-a folosit de aceste lucruri atunci când voiam să divorțăm.

A profitat un pic de bunătatea mea. Mă mai aștept și la altele. Nu pot să dau exemple, dar, dacă a făcut asta…', a dezvăluit Ioana Năstase pentru FANATIK.

'Am spus eu că mai stau?! E un joc urât, e ceva dureros sufletește. Am încercat să ies un pic, să mă detașez. Clar că voi lua o hotărâre. Lucrurile nu vor rămâne așa. Nu vreau să mai vorbesc despre violență', a mai spus Ioana Năstase.

Ioana Năstase susține că a fost șantajată de Ilie Năstase

Ioana Năstase susține că din căsnicia cu Ilie Năstase au dispărut respectul și comunicarea.

'Eu sunt genul de femeie care atunci când intră într-o căsnicie, face totul să rămână acolo. Fac tot ce-mi stă mie în puteri pentru a duce acea căsnicie frumos. Cu iubire, cu respect, cu tot ce se poate. Respectul, comunicare, pentru mine asta contează cel mai mult.

Când ele dispar, nu mai are sens. Și astea au dispărut demult, dar totuși eu am rămas în continuare, deoarece am considerat că el are nevoie de mine. El știa acest lucru, că sunt un om milos. L-am lăsat să facă ce vrea', a mai spus bruneta.

Citește și: Florin Dumitrescu și Brigitta Gheorghe, ceartă aprinsă la Chefi la Cuțite:'Soro, tu nu ai înțeles cum funcționează'

Citește și: Alex Leonte, după ce a aflat că Theo Rose este însărcinată:„Nu pot vorbi despre asta. Sunt…’

Citește și: Dana Săvuică își face operație de micșorare a sânilor:'S-au mărit odată cu menopauza'

Denigrările, violențele și alte dureri s-au acumulat, până a ajuns în punctul să uite de ea.

'Dacă aș da timpul înapoi nu aș mai face același lucru. În primul rând au fost multe lucruri care m-au afectat. M-am simțit denigrată de foarte multe și chiar nu meritam. Multă lume mă întreabă de ce nu postez cu el pe facebook. Eu am vrut ca el să fie Ilie Năstase. Nu să profit de numele lui.

Am cam uitat de mine, trebuie să recunosc. Am trecut peste foarte multe lucruri pe care probabil înainte nu le-aș fi acceptat sub nicio formă. Sunt dureri care s-au acumulat! Au fost și gesturi violente! De toate!', a completat Ioana Năstase.

Ioana Năstase: „Ilie Năstase a avut toată libertatea din lume”

Deși Ioana încerca adesea să poarte discuții cu fostul tenismen, el se retrăgea și o lăsa să vorbească.

'Din partea mea, el a avut toată libertatea din lume, ceea ce nu știu dacă în trecut, sau poate că a avut-o, nu știu! Nu vreau să vorbesc greșit, doamne ferește! Dar din partea mea a avut toată libertatea din lume. A plecat unde a vrut. A venit când a vrut. Fără controale, fără telefoane. Nu știu ce i-a lipsit!

Eu discut, dar vorbesc singură, nu comunică. El nu este genul de om care să comunice. Dacă vrei să-l întrebi ceva și simte că nu e pe placul lui, se retrage. Pleacă imediat, nu stă la discuții. Și atunci nu poate trage doar unul, și după un timp se retrage. Dar, a reușit mereu să mă întoarcă din drum. Are experiența vieții și știe să te întoarcă', a declarat Ioana.

Ce spune Ioana Năstase despre cele 2 milioane de euro

După ce a apărut în presă un nou scandal în care cei doi soți își aduc acuze grave, Ioana pune capăt speculațiilor că ar fi plecat din căminul conjugal cu 2.000.000 de euro.

'Încă nu am apucat să discutăm, deoarece eu am preferat să plec un pic să mă liniștesc. Și nici nu vreau în perioada asta să-l văd, sincer! Vreau să mai treacă un pic timp.

Cum pot să mă acuze pe mine că am luat eu 2.000.000 (n.r. euro) și am plecat de acasă?! De fapt, el era pornit pe mine cu mai mult timp în urmă. De ce să mint! Îl simțeam, îl vedeam. Nu știu de ce, pentru că el este un om schimbător.

Acum e ok, peste două ore… nu știu să vă spun ce s-a întâmplat. De fapt, sunt foarte multe lucruri de spus, dar îmi place să-mi spăl lucrurile în familie', a mărturisit Ioana Năstase.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter