Iubitul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică nerecunoscută și nepoți. Melissa: "M-a renegat"/ Reacția lui George Restivan

Publicat pe

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică nerecunoscută și chiar nepoți! O tânără de 25 de ani, pe nume Melissa, susține că este fata lui George Restivan, dar acesta nu a fost niciodată interesat de viața ei, iar în certificatul ei de naștere nu apare numele tatălui. Pe de altă parte, George Restivan spune că nu a știut niciodată de existența tinerei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Melissa Vaida spune că este fata nerecunoscută a lui George, bărbatul care urmează să devină soțul Adrianei Bahmuțeanu. Tânăra este supărată pentru că acesta nu a vrut să o recunoască și a blocat-o pe toate rețelele de socializare cand ea a încercat să îi vorbească.

Iubitul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică nerecunoscută și nepoți. Melissa: "M-a renegat"/ Reacția lui George RestivanIubitul Adrianei Bahmuțeanu are o fiică nerecunoscută și nepoți. Melissa: "M-a renegat"/ Reacția lui George Restivan

Cine este fiica lui George Restivan, iubitul Adrianei Bahmuțeanu

George Restivan, viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu, ar mai avea o fiică pe care nu a vrut să o recunoască. Tânăra spune că a aflat la vârsta de 15 ani cine este tatăl ei, dar el pe atunci era atunci în America.

'Aș fi vrut să îl cunosc, dar el m-a renegat! Am 25 de ani împliniți pe 25 octombrie. Am un băiețel de doi ani și jumătate, sunt însărcinată în șase luni, vine al doilea băiețel. Sunt căsătorită, pe soț îl cheamă Vaida', a spus Melisa la Acces Direct.

Melissa susține că cel mai mult o doare că tatăl său spune că are un băiat, fără să pomenească vreun cuvânt despre fiica abandonată în urmă cu 25 de ani.

'Povestea a fost… amândoi au fost tineri. Mama mea a avut 18 ani în perioada în care a rămas însărcinată cu mine. Ce știu să vă spune este că el nu m-a recunoscut nici în certificatul de naștere. În certificatul de naștere am tras linie la numele tatălui.

Nu l-a interesat despre viața mea. Când am avut eu 15 ani, aproape 16, atunci l-am văzut pentru prima și ultima dată pentru că a doua oară când l-am văzut a fost prin intermediul internetului', povestește tânăra.

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu își țin banii separat. Cum împart cheltuielile din casă:„Pe ai lui îi avem, dar nu-i folosim la…’

Citește și: Adrian Enache are remușcări la 33 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu:'Dacă rămâneam la ea în noaptea aia nu murea'

Cum a fost prima întâlnire între iubitul Adrianei Bahmuțeanu și fiica lui

Melissa povestește că prima întâlnire cu tatăl ei, iubitul Adrianei Bahmuțeanu, nu a fost una plăcută.

'Prima întâlnire sincer să vă spun, cred că nici pentru mine și nici pentru el nu a fost plăcută pentru că nu a fost să stau numai eu cu el. (…) Dânsul nu a vrut să discute prea multe cu mine și nu a fost apropierea dintre noi. (…) Din câte știu, el nu și-a dorit.

După ce m-am născut eu, el nu a plecat imediat în America. A plecat când am avut eu un an. El nu a vrut să știe despre mine.

Mama a murit când eu aveam 18 ani, a fost bolnavă de cancer. Mama mi-a spus doar că pe tata nu l-a interesat niciodată despre viața mea', a povestit tânăra, la Acces Direct.

Melissa a fost crescută de o bunică, pentru că atunci când avea 18 ani mama ei a murit iar acum ea, la rândul ei, crește doi copii.

„Ce a fost între el și mami, cum am spus și mai devreme, a fost o relație în tinerețe, nu îl acuz nici pe el, nu o acuz nici pe ea. Numai ei știu exact. Nu îi port ură, nu îi doresc răul. Când am fost mică am simțit lipsa tatălui, dar familia mea a încercat tot timpul să îmi ofere, să nu simt„, spune Melissa

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, primele declarații despre fiica pe care nu a recunoscut-o

Eu nu o cunosc pe fata aceasta, eu am avut o relație cu mama ei acum 20 și ceva de ani. Mie niciodată nu mi s-a prezentat că am o fată. A fost o aventură de o noapte, asta a fost, nu mi s-a spus că a rămas gravidă, nu mi s-a spus că am un copil.

Acum 10 ani, în perioada în care mie mi-a murit soția, această persoană s-a prezentat la ușă să ceară bani, îmi sună verișorii la Paris, să le ceară și lor bani, deci numai amenințări. A fost o aventură, nu mi s-a prezentat absolut nimic. (…) Nu m-am gândit dacă să fac test sau nu (nr. ADN)”, spune George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

Tânăra a povestit că atunci când s-a întâlnit cu George, acesta i-a adus două tricouri și chiar i-ar fi dat și o sumă de bani.

„Am dus cadouri la mai mulți, și așa am dus și ei, în calitate de prieten că am cunoscut-o pe mama ei.
Da, era o posibilitate, dar felul în care unii oameni îți intră în viață, prin amenințări…
„, mai spune George.

„Eu nici nu am știut că a rămas mama ei gravidă. Mie mi s-a spus 10-15 ani mai târziu, dar mi s-a spus sub formă de amenințări”, spune George.

Reacția Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu a vorbit și ea despre acest subiect, în exclusivitate, la Acces Direct.

„Dacă ea crede că este fiica lui George, eu abia aștept să o cunosc. Până la urmă, într-o familie, lucrurile trebuie puse în ordine. (…) Doamna Melissa, puteai să mă cauți pe mine, să îmi dai un mesaj. Eu m-aș bucura să afle și cel mic că are o soră mai mare”, a spus Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter