Iulia Vântur s-a accidentat în India! Fotografia care a stârnit îngrijorarea fanilor

Publicat pe

Iulia Vântur s-a accidentat în locuința din India! Fotografia postată de vedetă pe rețelele de socializare a stârnit o serie de reacții, fanii arătându-se extrem de îngrijorați!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Iulia Vântur a postat un story care a pus fanii pe jar. În fotografia postată se observă că vedeta are o rană la picior, însă aceasta nu a fost însoțită de nicio explicație cu privire la ceea ce s-a petrecut, fapt ce a stârnit îngrijorarea fanilor!

Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…', a scris ea în dreptul imaginii.

Citește și: Ilinca Vandici recunoaște că și-a facut o intervenție estetică la față:„După pandemie mi-am dorit un refresh. A fost un moft'/ EXCLUSIV

Se pare că iubita lui Salman Khan ar fi avut parte de un mic accident în locuința din India. A fost doar o sperietură, care nu s-a lăsat, din fericire, cu repercursiuni majore.

Citește și: Cum arată Brigitte Pastramă în costum de baie, după cele mai recente operații estetice.Numărul lor a sărit deja de 20!

Iulia Vântur nu are planuri de căsătorie

Chiar dacă simte tot mai multă presiune din diferite părți, Iulia Vântur nu are momentan planuri de căsătorie cu Salman Khan, însă este de părere că un copil ar fi o binecuvântare pentru ea.

„După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: „Mă vreți doar căsătorită sau fericită?. A fost ultima dată când am primit întrebarea când mă căsătoresc. Nu e o prioritate pentru mine, însă consider că un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Dacă și când va fi să se întâmple… mă voi bucura de acest dar!”, ne-a spus Iulia Vântur în urmă cu ceva timp.

Citește și:Care este, de fapt, relația dintre George Burcea și Viviana Sposub, la Ferma.Ce fac cei doi „îndrăgostiți' când nu sunt filmați

Iulia Vântur s-a accidentat în India! Fotografia care a stârnit îngrijorarea fanilorIulia Vântur s-a accidentat în India! Fotografia care a stârnit îngrijorarea fanilor

De asemenea, ea a subliniat și la Antena Stars aceeași idee, că planurile de căsătorie nu sunt o prioritate, dat fiind că sentimentele sunt cele care contează cel mai mult!

Citește și: Explicația medicului Virgil Musta pentru explozia de infectări COVID-19 în România

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu', a transmis fosta prezentatoare TV.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă