Kevin Spacey, alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Faptele s-ar fi petrecut între 2001 şi 2004

Publicat pe

Kevin Spacey, vizat de alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Actorul american va trebui să răspundă la noi acuzații de infracțiuni sexuale și se va prezenta luna viitoare la Tribunalul de Magistrați din Westminster, a anunțat Procuratura Coroanei Britanice (Crown Presecution Service – CPS). Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Miercuri, 16 noiembrie, reprezentanți ai Parchetului Coroanei au anunțat că Spacey este vizat de alte șapte acuzații de agresiune sexuale. Se pare că faptele s-ar fi petrecut între 2001 şi 2004, victima fiind un bărbat, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Totodată, în urmă cu o săptămână, juraţii de la un tribunal civil din New York au respins acuzaţiile aduse de Anthony Rapp lui Kevin Spacey. Cazul a fost puternic mediatizat, având în vedere că victima era minoră la acea vreme. După o aparentă victorie, celebrul actor este implicat într-un alt scandal de agresiune sexuală, fiind vorba despre șapte noi acuzații.

Kevin Spacey, alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Faptele s-ar fi petrecut între 2001 şi 2004Kevin Spacey, alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Faptele s-ar fi petrecut între 2001 şi 2004

Kevin Spacey, vizat de alte șapte acuzații de agresiune sexuală. Actorul deja urmărit penal în Marea Britanie pentru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi, pe vremea când era director al unui teatru din Londra. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada 2005-2008, victimele susținând că au participat la un act sexual fără consimțământ.

Citește și: Scandal de proporţii!Kevin Spacey, 20 de noi acuzații de hărțuire și abuz

Citește și: 10 lucruri inedite despre Kevin Spacey

Citește și: Culiță Sterp a efectuat și testul antidrog, după accidentul din Cluj.Ce viteză a avut în momentul impactului

Citește și: Oana Zăvoranu îi ia apărarea Părintelui Calistrat:„Nu a bătut pe nimeni. A încercat să potolească…'

Kevin Spacey, vizat de alte șapte acuzații de agresiune sexuală

Actorul de la Hollywood se confruntă cu șapte noi acuzații de agresiune sexuală asupra unui bărbat, iar faptele s-ar fi petrecut în urmă cu aproape 20 de ani. Astfel, pe 16 decembrie, Kevin Spacey va trebui să se prezinte la Tribunalul de Magistrați din Westminster.

„CPS a autorizat acuzații penale suplimentare împotriva lui Kevin Spacey, pentru o serie de agresiuni sexuale împotriva unui bărbat, între 2001 și 2004. CPS a autorizat, de asemenea, o acuzație de determinare a unei persoane să se angajeze în activități sexuale fără consimțământ. Autoritatea de a inculpa urmează revizuirea probelor strânse de Poliția Metropolitană în ancheta sa', a declarat Rosemary Ainslie, șefa Diviziei Speciale de Crimă CPS, potrivit Daily Mail.

Actorul fusese declarat nevinovat în procesul cu Anthony Rapp

În urmă cu o săptămână, juraţii de la un tribunal civil din New York au respins acuzațiile pe care Anthony Rapp i le adusese actorului. Acesta a susținut că a fost agresat sexual pe vremea când avea doar 14 ani, cerând despăgubiri în valoare de 40 de milioane de dolari.

Se pare că totul s-ar fi petrect în urmă cu 36 de ani, în timpul unei petreceri din Manhattan. La acea vreme, cei doi jucau pe scenele din Broadway din New York, în spectacole diferite.

După o scurtă deliberare, juruiul a respins pretențiile bărbatului în vârstă de 50 de ani. Ulterior, Kevin Spacey a părăsit instanţa, s-a urcat într-o mașină și a refuzat să ofere vreo declarație reporterilor aflați la fața locului.

Sursa foto: Hepta

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter