Kira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol are

Publicat pe

Kira Hagi va juca în serialul Lia, de la Antena 1. Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. Fiica lui Gheorghe Hagi va juca acum într-un serial de la Antena 1 și a oferit primele informații despre rolul primit. Iată ce rol va avea în serial!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gică Hagi, va juca în serialul Lia de la Antena 1. Actrița a studiat actoria la New York Film Academy, unde s-a licenţiat, în 2017, în Acting for Film. A studiat apoi în Londra și a debutat în filmul de scurt-metraj „București, te iubesc'.

Kira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol areKira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1. Ce rol are

Acum, Kira a anunțat că o să joace într-un serial de la Antena 1. Aceasta a oferit și primele informații despre rolul pe care îl interpretează.

Citește și: Kira Hagi îl face mândru pe tatăl ei.Picturile sale vor fi expuse pe Coasta de Azur

Citește și: Kira Hagi va juca rolul principal feminin într-un film despre George Enescu:”Am fost extrem de onorată”

Citește și: Dorian Popa, declarații dure despre Alex Velea:„M-a jignit foarte tare, n-am să uit niciodată. Cum a criticat-o pe Oana Zăvoranu

Citește și: Cristina Cioran, despre o posibilă împăcare cu Alex Dobrescu:’Suntem într-o perioadă de reevaluare’

Kira Hagi va juca în serialul Lia, de la Antena 1

În serialul Lia, de la Antena 1, Kira Hagi o va interpreta pe Mira Bădescu, fiica tatălui lui Alice (Ioana Blaj) cu femeia pentru care le-a părăsit pe Otilia (Ilinca Goia) şi Alice, scrie A1.

Personajul meu, Mira Bădescu, are o meserie care mă intrigă şi mă fascinează deopotrivă. De altfel, asta îmi place cel mai mult la actorie, faptul că pot să întruchipez profesii pe care nu o să am ocazia să le practic și că pot să interpretez nenumărate tipuri de personalități, care scot la iveală conflicte sau împing acțiunea într-o direcție neașteptată.

Îmi plac mult răsturnările de situație și îmi place faptul că prin rolul pe care îl joc în acest serial învăț lucruri noi, despre viață, despre relații și despre conflicte. Tot cu ocazia aceasta am și onoarea de a fi în preajma unor profesioniști, care știu să creeze povești, știu bine să le producă și, mai ales, să descopere noi talente.

Sper să mă număr printre aceste talente și sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor!', a dezvăluit Kira Hagi.

Kira Hagi va juca alături de Vlad Gherman

În cel mai nou proiect de la Antena 1, Vlad Gherman îl va interpreta pe Andi, fratele mai mic al lui Alice (Ioana Blaj). În ultimii ani, Andi a studiat la Londra, unde a prins gustul vieţii de noapte, astfel că, la întoarcerea acasă, familia îl va descoperi complet transformat şi cu un look în concordanţă cu schimbările din viaţa lui.

Proiectul Lia înseamnă un nou pariu pentru mine. Un pariu pe care îl pun la începuturile noi pe care le trăiesc pe plan profesional. Înseamnă o lume nouă, un personaj nou şi provocări noi. Nu vreau să dau prea multe din casă despre Andi, dar ce vă pot spune este că e un personaj care mă provoacă.

Deşi golan, Andi este un tip inteligent, care ştie exact ce vrea să obţină şi care se luptă pentru acel ceva până va reuşi să pună mâna pe acel lucru. Andi îşi iubeşte enorm sora, pe Alice, şi o va proteja indiferent dacă asta va însemna să destrame prietenii sau relaţii. V-am făcut curioşi? Abia aştept să vedeţi ce vă pregătim!', a dezvăluit Vlad Gherman despre personajul său, Andi Bădescu.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter