Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Replica lui Ionuț, pentru Cătălin Măruță: "Dar nu știai că ne-am…?"

Publicat pe

Lora și Ionuț Ghenu au sugerat că s-au căsătorit în secret. Deși în ultima vreme au tot vorbit despre nuntă, cei doi nu au reșit încă să facă pasul cel mare. La începutul lunii octombrie, artista a susținut că nu exclude ideea a organiza o ceremonie discretă, fără a mai face vreun anunț în prealabil. Invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, cântăreața și partenerul ei au dat de înțeles că nunta ar fi avut loc deja. Iată declarațiile care i-au dat de gol!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 7 ani. În mai multe rânduri, cei doi au susținut că doresc să-și unească destinele, însă, din cauza pandemiei, s-au văzut nevoiți să tot amâne acest moment. În luna octombrie, Lora a mărturisit că nu dorește să mai vorbească public despre planurile de nuntă, mărturisit că nu exclude posibilitatea ca evenimentul să se desfășoare în secret. Recent, aceasta a participat la Roata Provocărilor, rubrică din emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a lăsat să se înțeleagă că a făcut pasul cel mare cu Ionuț Ghenu.

Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Replica lui Ionuț, pentru Cătălin Măruță: "Dar nu știai că ne-am…?"Lora și Ionuț Ghenu s-au căsătorit în secret? Replica lui Ionuț, pentru Cătălin Măruță: "Dar nu știai că ne-am…?"

Lora și Ionuț Ghenu au sugerat că s-au căsătorit în secret. Pentru că planurile de nuntă i-au fost date peste cap de mai multe ori, artista a decis că ar fi bine să nu mai facă niciun anunț pe marginea acestui subiect. La acea vreme, aceasta susținea că îi va invita la eveniment numai pe cei mai apropiați oameni din viața lor.

Citește și: Lora a taxat-o pe Adina Alberts, după ce i-a transmis Deliei că nu e târziu să devină mamă:„Sfaturile despre uterul și viața unei femei nu se dau pe Facebook'

Citește și: Ce supliment alimentar ia Lora pentru a scăpa de pofta de dulce:”Doar o pastiluță și dispare”

Citește și: Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu.Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan sărbătoresc șase ani de căsătorie:„Dublă aniversare, a căsătoriei noastre și a ta…'

Lora și Ionuț Ghenu au sugerat că s-au căsătorit în secret

Un dialog între Cătălin Măruță, Ionuț Ghenu și Lora i-a făcut pe telespectatori să se întrebe dacă a avut loc o căsătorie în secret. Pentru că artista a anunțat anterior că își dorește un eveniment privat, nu este exclus ca cei doi să-și fi unit destinele.

Cătălin Măruță: „S-o ascultăm pe talentata ta soție cântând această piesă. Soție, am zis? Vă căsătoriți?'

Ionuț Ghenu: „Dar nu știai că ne-am…?'

Lora: „Aaa, păi trebuie să mai venim în altă zi acum!'.

Cei doi se pregătesc să plece în Bali

Tot în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Lora a dezvăluit faptul că va pleca cu Ionuț Ghenu în Bali. Cei doi vor petrecere câteva luni în insula din Indonezia, dorindu-și să se decupleze temporar de viața cotidiană.

„Prima dată mi-a fost frică. Frica de necunoscut e cea mai mare frică a mea, dar după aia mi-am dat seama că sunt mai curajoasă decât credeam și că uite ce fain e.

Vreau să plec pentru 3-4 luni, mi se pare foarte sănătos să te desprinzi puțin și să te duci într-un mediu în care totul arată ca-n paradis', a mărturisit Lora.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter