Lora pleacă de la Vorbește Lumea. De ce a renunțat la postul de prezentatoare TV

Publicat pe

Lora se retrage de la Vorbește Lumea, emisiune difuzată la Pro TV. După ce Adela Popescu a rămas însărcinată și a decis să ia o pauză de la cariera profesională, Lora i-a venit în ajutor lui Cove. Totuși, în ediția de astăzi a emisiunii, artista și-a luat rămas-bun de la colegii ei și de la fanii emisiunii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După ce a rămas însărcinată cu cel de-al treilea copil, Adela Popescu s-a decis să ia o pauză de la cariera sa profesională pentru a ști că bebelușul pe care îl poartă în pântece nu este expus niciunui pericol. Drept urmare, actrița a fost înlocuită de Lora, care a format o echipă excepțională împreună cu Cove, în ultimele cinci luni de zile.

Lora pleacă de la Vorbește Lumea. De ce a renunțat la postul de prezentatoare TVLora pleacă de la Vorbește Lumea. De ce a renunțat la postul de prezentatoare TV

Însă, la finalul ediției de astăzi, Lora a avut un anunț important de făcut. Aceasta a spus că se desparte de emisiunea Vorbește Lumea pentru a se dedica mai mult proiectelor sale personale. Lora și-a luar rămas-bun atât de la fanii emisiunii, dar și de la colegii ei de echipă.

Citește și: Aida Parascan, părăsită și de tatăl copilului, după ce a pierdut sarcina:„L-am înțeles'

Citește și: Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei:„Mi-ai spus că el e totul pentru tine…'

Citește și: Ce au vorbit Alin Sălăjean și Culiță Sterp, după Survivor:„O să-i dau un pumn…'

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:„S-a filmat totul' / EXCLUSIV

Lora pleacă de la Vorbește Lumea

La finalul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, Lora a mărturisit că s-a atașat de acest proiect și că îi este greu să se despartă de experiența minunată pe care a trăit-o în ultimele 5 luni. Totuși, programul Lorei a devenit tot mai încărcat și își dorește să aloce mai mult timp proiectelor personale.

Dragii mei, încep prin a vă spune tuturor: Mulțumesc! A fost o perioadă frumoasă în care am fost alături de voi de la prima oră a dimineții, în care am povestit și în care m-ați cunoscut mai bine. De ce să ne împotrivim? Nu e floare la ureche să ne luăm rămas bun din locuri care ne-au adus zâmbete. Acum că programul meu este tot mai încărcat, am decis alături de colegi ca odată cu edițiile de vară, să îmi aloc mai mult timp pentru toate planurile mele: cariera muzicală și afacerea cu produse de beauty. În plus, vom începe promovarea filmului Pup-o, mă 2. Povestea Vorbește Lumea merge mai departe de luni, iar aproape de mine puteți rămâne prin rețelele sociale', a declarat Lora, la sfârșitul ediției de astăzi a emisiunii Vorbește Lumea, de la Pro TV. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter