Loredana Groza și Costel, dialog savuros la iUmor: "Ești un fel de Michael Jackson al umorului!". Diva a purtat o ținută super sexy

Publicat pe

Loredana Groza și Costel au purtat un dialog savuros la iUmor, acolo unde cântăreața va fi cel de-al patrulea jurat în Gala Premiilor Muzicale de duminică. Cei doi s-au complimentat reciproc, iar Loredana a apreciat că amuzantul Costel este un fel de „Michael Jackson al umorului”, în România. Cum era de așteptat, apariția Loredanei nu putea trece neobservată. Diva a șocat printr-o ținută super sexy.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După desemnarea câştigătorului celui de-al 13-lea sezon iUmor, show-ul de la Antena 1 revine duminica aceasta, de la 20:00, cu o ediţie specială: Gala Premiilor Muzicale. Ediţia specială va avea şi un jurat special, pe măsură: Loredana. Artista va asista și, totodată, va comenta alături de Delia, Costel și Cheloo participarea unor personaje importante din lumea showbizului care însă vor impersona alte nume sonore de la noi, în cadrul Galei Premiilor Muzicale.

Loredana Groza și Costel, dialog savuros la iUmor: "Ești un fel de Michael Jackson al umorului!". Diva a purtat o ținută super sexyLoredana Groza și Costel, dialog savuros la iUmor: "Ești un fel de Michael Jackson al umorului!". Diva a purtat o ținută super sexy

Loredana Groza, al patrulea jurat iUmor, complimentată de Costel

Șerban Copoț și Dan Badea vor avea parte de „o intrare cu cântec din partea jurațiilor permanenți iUmor. Ce farse le-au făcut Delia, Costel și Cheloo celor doi prezentatori, vedeți în timpul show-ului, care va fi difuzat la Antena 1 și AntenaPLAY duminică, 11 decembrie.

La scurt timp după ce Șerban Copoț și Dan Badea au anunțat că Loredana va fi cel de-al patrulea jurat, Delia a mărturisit: „Când vine vorba de Gala Muzicii Românești, cine să vină?! Cine putea să fie mai potrivită pentru asta?!.

„Mă bucur tare mult că sunt la iUmor, în sfârșit, în calitate de jurat! Numai asta nu mai fusesem, în rest, le-am făcut pe toate, vă jur! (…). Am acceptat, pentru că mi-a plăcut, în primul rând, că e o gală muzicală și mi se pare că iese puțin din formatul clasic de iUmor, a declarat Loredana.

Costel a complimentat-o pe jurata-specială, iar aceasta i-a întors cuvintele frumoase:

„Costeluș, dragul meu, ce frumos ești! Ești ca un fel de Michael Jackson al umorului. O apariție și pentru mine, Costel! Nu m-am așteptat să fie atât de «Michael Jacksonian» în această seară, să aibă acest glam de star rock.

Citește și: Scandal între Andrei Păunescu și Vasile Șeicaru: „Mușcă din tatăl spiritual'. De ce se ceartă

Citește și: De ce nu a divorțat încă Alina Sorescu de Alexandru Ciucu. Avocata artistei a oferit detalii despre proces:’Urmăm pașii stabiliți de instanță’

Citește și: Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:Nu este vorba de înșelat…

Ce premii se acordă la Gala Premiilor Muzicale iUmor

În cadrul Galei Premiilor Muzicale vor exista șapte categorii, iar printre nominalizați se numără artiști consacrați și trupe celebre, precum: Andre, Gaz pe Foc, Delia, Fuego și Irina Loghin. Desigur, cu toții sunt impersonați, iar pe scenă vor urca, de fapt: Iulia Albu, Paula Chirilă, Eliza Natanticu, Coiotu, Noaptea Târziu, Radu Pietreanu, Ionuț Rusu, WRS și Emilian.

Fiecare își va revendica trofeul decernat la următoarele categorii:  

„Premiul pentru cel mai frumos solist rock, „Premiul pentru cele mai gingașe cuvinte, „Premiul pentru cea mai sinceră prietenie,  „Premiul pentru cea mai spectaculoasă dispariție ca trupă, „Premiul pentru cel mai bogat soț, „Dintre trupe celebre – premiul pentru oameni necunoscuți și „Premiul pentru cele mai frumoase picioare.

Gala specială iUmor va putea fi urmărită duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter