Lovitură pentru Alina Vidican! Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din America

Publicat pe

Alina Vidican, care locuiește în Statele Unite cu cei doi copii, și-a refăcut recent viața alături de Claude, un milionar brazilian. Fericirea sa ar putea fi umbrită de decizia lui Cristi Borcea, care ar fi scos-o din afaceri. Ce s-a întâmplat cu firmele din America, în care fosta sa parteneră deținea poziții importante.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican pare că și-a găsit liniștea și fericirea la 5 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Ea s-a afișat în compania unui bărbat, Claude, un milionar în vârstă de 46 de ani ce are o afacere de succes în Miami.

Lovitură pentru Alina Vidican! Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din AmericaLovitură pentru Alina Vidican! Decizia luată de Cristi Borcea în legătură cu firmele din America

Alina Vidican și-a refăcut viața: are un nou iubit

Alina Vidican i-ar fi cerut, însă, mai întâi, părerea lui Cristi Borcea în ceea ce privește relația cu noul iubit, având în vedere că au doi copii împreună.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor‘, a mai precizat sursa.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent.Operațiile estetice au transformat-o

Citește și: Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican!De ce a vrut să se sinucidă

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Survivor. Ce nu s-a văzut la TV:„Am fost la un pas de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Anca Serea, adevărul despre cea de-a șaptea sarcină:'Am niște probleme destul de grave'

Cristi Borcea a scos-o pe Alina Vidican din afaceri

Alina Vidican a primit „binecuvântarea' fostului ei soț în legătura cu viața amoroasă. Surpriza vine în plan financiar. Se pare că afaceristul ar fi luat o decizie radicală. Cristi Borcea ar fi lichidat toate societățile din SUA la care era asociat cu Alina Vidican, potrivit wowbiz.ro.

Alina Vidican a deținut poziții cheie în patru companii înființate în Miami. Ar fi vorba despre Acb USA Porperties Inc, denumire dată după inițialele Alina Cristian Borcea, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC.

Toate cele patru companii, dintre care primele trei apar în acte ca fiind conduse de Cristi Borcea, ar fi acum inactive. Ceea ce înseamnă că afaceristul a hotărât să renunțe la afacerile pe care le avea peste ocean.

Cristi Borcea a vândut apartamentul în care a locuit cu Alina Vidican

Mai mult, fostul soț al Alinei Vidican ar vândut de curând și apartamentul de 3 milioane de dolari, de pe malul oceanului, unde cei doi au locuit împreună.

Alina Vidican ar fi acum pe cont propriu, dar încă mai primește o pensie alimentară generoasă din partea afaceristului. Cristi Borcea ar plăti circa 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii, Gloria Elena Borcea și George Alexandru Borcea.

În egală măsură, Alina Vidican a primit la divorț și o vilă localizată lângă Miami, dar și un restaurant cu specific românesc și italian, situat tot în Florida.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter