Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite: "Îmi venea să urlu..."

Publicat pe

Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la cuțite. În ediția de luni seară, Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe au ajuns să-și arunce cuvinte dure, chiar în timpul battle-ului. De la ce a pornit totul, dar și cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu când le-a văzut în conflict pe cele două concurente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ediția de luni seară, Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat, iar totul a pornit de la o sarcină pe care concurenta a primit-o de la chef Cătălin Scărlătescu. Discuția aprinsă dintre cele două participante la Chefi la cuțite nu a fost trecută cu vederea, iar coordonatorul echipei a reacționat dur când a văzut că lucrurile au scăpat de sub control, chiar în timpul battle-ului.

Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite: "Îmi venea să urlu..."Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la Cuțite: "Îmi venea să urlu..."

Citește și: Cătălin Scărlătescu a răbufnit la „Chefi la cuțite'. A făcut-o pe Mădălina Cafadaru să plângă:„Toți sunt niște idioți și…'

Citește și: Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Citește și:Oana Zăvoranu a dezvăluit că trece printr-o perioadă grea:„Este cel mai sensibil moment al vieții mele. Nu îl știe nimeni’

Citește și:Aaron Carter a murit. Fratele lui Nick Carter de la Backstreet Boys avea 34 de ani:'Un moment foarte greu'

Mădălina Cafadaru și soția lui Nosfe s-au certat la Chefi la cuțite

Cele două concurente de la Chefi la cuțite și-au aruncat cuvinte dure, în ediția de seara trecută. Soția lui Nosfe a primit o sarcină de la chef Cătălin Scărlătescu, să curețe cartofi. Însă, Mădălina nu a auzit acest lucru și i-a cerut colegei sale să se ocupe de altceva.

Totuși, în momentul în care a observat că aceasta se ocupă de curățatul cartofilor, a izbucnit și a ridicat tonul.

'Băi, se vede pe cameră. S-au dus să curețe cartofi. Mi-a făcut o grămadă de nervi, mă uitam și strângeam din dinți că îmi venea să urlu. Și eu cum fac? Ori să toc legumele, să le dau la călit, pune și oala, fă și perișoarele, dar mâini am? Deci eram plină de nervi', a spus Mădălina.

Cătălin Scărlătescu a reacționat, enervat fiind de discuția dintre cele două concurente, și a ales să clarifice situația. I-a explicat Mădălinei că îi dăduse o sarcină soției regretatului cântăreț și trebuia doar să curețe cartofii.

Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite

Tot în ediția de seara trecută, Tobi Ibitoye a fost eliminat de la Chefi la cuțite, după ce a preparat o farfurie de doar șase puncte.

'Am vrut să umplu cu ceva, am zis că trebuie să încerc și eu ceva, că trebuie să fiu creativ. N-am de ce să îmi pară rău, adică am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit. Este în regulă, îmi asum. Sincer să fiu, Ștefania mai merita șansa să dovedească încă o dată că poate. Eu am avut două șanse deja, mi se pare că ea merită mult mai mult decât mine', a spus Tobi Ibitoye.

sursă foto- Captură de ecran și Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter