Maria Cârneci a trăit momente cumplite după moartea soțului ei: "Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui..."

Publicat pe

Maria Cârneci este în continuare devastată de moartea soțului ei, Romulus Petrescu. Acesta a încetat din viață în luna noiembrie a anului 2019, iar artista nu își poate reveni. Interpreta de muzică populară a luat decizia de a se retrage din lumina reflectoarelor după moartea soțului ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Cârneci este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. Vedeta reușește să facă lumea fericită cu fiecare apariție a sa, iar talentul său vocal este special. Cu toate astea, artista suferă foarte mult după moartea soțului ei, motiv pentru care a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Maria Cârneci a trăit momente cumplite după moartea soțului ei: "Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui..."Maria Cârneci a trăit momente cumplite după moartea soțului ei: "Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui..."

Solista era mereu cu zâmbetul pe buze, dar tragedia care s-a petrecut în familia ei a devastat-o pe îndrăgita artistă. Maria Cârneci a avut un șoc mare când a aflat că bărbatul cu care își petrecuse cea mai mare parte a vieții, a decedat. Vedeta susține că nu își va reveni niciodată după moartea soțului ei.

Citește și: Maria Cârneci a fost olimpică în liceu:”Voiam să-i fac mândri pe părinții mei”

Citește și:Maria Cârneci, devastată de durere, la 3 ani de la moartea soțului:„Lui nu i-ar fi plăcut să fiu tristă. Era un om care…'

Citește și:Cătălin Scărlătescu, din culisele emisiunii „Chefi la cuțite':„S-ar putea să ne și batem. Între noi există…'

Citește și:Cine e Bianca Spermezan, iubita lui Denis Roabeș.Cei doi sunt logodiți

Maria Cârneci, despre cele mai cumplite momente după moartea soțului ei

Maria Cârneci a trecut printr-o mare tragedie. În 2019, soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani. Soțul artistei suferea de cancer la colon, iar în ultimele luni de viață a încercat din răsputeri să lupte cu boala necruțătoare. Recent, Maria Cârneci a vorbit despre moartea soțului, dar și despre cele mai mari regrete din viața sa.

Pe 25 noiembrie se împlinesc trei ani de la moartea lui Romulus Petrescu. Maria Cârneci a mărturisit că are o durere imensă deoarece nu se împacă cu ideea că a rămas singură. Chiar și așa, artista are alături de ea familia. 'Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere'a declarat artista cu lacrimi în ochi, la Teo Show.

Maria Cârneci: „Plâng pur și simplu, mă descarc”

Vedeta a povestit că de multe ori adoarme cu lacrimi în ochi, după moartea persoanelor dragi din viața ei. Maria Cârneci se consideră o femeie norocoasă pentru că a avut parte de o familie frumoasă.

'Cred că acolo unde e, îmi dă putere și speranță. Nu mai e cum a fost și nu o să mai fie niciodată pentru că nici nu era vremea să plece dintre noi. Mă uitam și cum să spun, poți să ai bani, palate și miliarde, dar nu ai nicio putere. Cu ce am putut să-l ajut. Îl priveam când imi spunea ultimele cuvinte. Mi-e dor, caut, vreau să asemăn chipul lui, delicatețea lui cu care vorbea cu cineva.. nu mai e umărul pe care plâng, un sfat pe care să mi-l dea. Era un om în care aveam încredere'a mai spus Maria Cârneci.

Care sunt cele mai mari regrete ale Mariei Cârneci

Maria Cârneci, 69 de ani, are parte de susținerea fiului ei și reușește să mai uite de problemele din viața ei cu ajutorul copiilor și a nepoților. Chiar și așa, artista a mărturisit care sunt cele mai mari regrete ale sale.

'Regret și am regretat și o să regret toată viața, dispariția în primul rând a celor mai dragi persoane din viața mea, a părinților, a celor doi frați, a socrilor, a jumătății sufletului meu. Eu când mă întorc de la filmări, tot singură sunt. Plâng pur și simplu, mă descarc, și-mi revin, dar din principiu, chiar dacă viața m-a incercat, Dumnezeu m-a ajutat și nu am vrut să mai încarc și oamenii cu ce simt eu în sufletul meu', a precizat aceasta.

De asemenea, interpreta de muzică populară a dezvăluit că unul dintre cele mai mari regetă este faptul că nu a adus pe lume o fată.  'Dacă aveam o fată poate cânta. Totuși să nu-l mânui pe Dumnezeu, dacă ar fi sa trag o linie eu am avut noroc, în primul rând am avut noroc de bărbat calumea, de socrii calumea, de familie frumoasă, de copil cuminte.', a mai spus Maria Cârneci.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter