Maria Șandru, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Am închis un capitol"

Publicat pe

Ionuț Belei este câștigătorului sezonului 8 Chefi la Cuțite. Maria Șandru și Roxana Blenche au pierdut în fața concurentului din echipa lui chef Sorin Bontea. Finalista, tot din echipa lui Sorin Bontea, a făcut primele declarații după ce a pierdut marele premiu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Șandru a ratat premiul de 30.000 de euro la mustață, în fața colegului ei din aceeași echipă, Ionuț Belei. Finalista sezonului 8 Chefi la cuțite din echipa lui Sorin Bontea este recunoscătoare pentru participarea la concurs și întreg parcursul său.

Maria Șandru, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Am închis un capitol"Maria Șandru, primele declarații după ce a pierdut finala Chefi la Cuțite: "Am închis un capitol"

Ce planuri are Maria Șandru după Chefi la cuțite

Maria Șandru de la Chefi la cuțite nu s-a arătat deloc supărată de faptul că a pierdut în ultimă fază. A transmis un mesaj pe rețelele de socializare, în care a lăsat să se înțeleagă că nu va renunța la bucătărie. De acum, însă, va găti într-un alt mediu: pentru familie.

Maria Șandru a precizat că a încheiat acest capitol și are de gând în continuare să se ocupe de familia sa. Vrea să le acorde mai mult timp soțului și copiilor ei.

Maria Șandru după finala Chefi la cuțite: „Nu sunt deloc supărată”

'Azi am închis un capitol din cartea vieții mele nu sunt deloc suparată, am cunoscut atâtia oameni faini, am avut onoarea sa gătesc cu oameni minunați pentru oameni minunați și ce sa zic am închis capitolul dar nu cartea, începe capitolul 2 din viața mea.

Acum vreau să mă dedic familiei mele copilașilor mei, soțului meu, părinților mei, tuturor persoanelor care sunt aproape de mine', a precizat Maria Șandru pe rețelele de socializare după ce s-a aflat marele câștigător.

Citește și: Ionuț Belei este câștigătorul Chefi la cuțite 2020. A izbucnit în plâns la TV! Primele declarații:'Chef Sorin îți mulțumesc din suflet'

Citește și: Ce va face cu banii Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 Chefi la cuțite. Are planuri mari:„Vreau să merg în…'

Citește și: Maria Șandru de la Chefi la Cuțite are o familie superbă.Cum arată copiii concurentei

Citește și: Cine este Maria Sandru, de la Chefi la Cuțite, și cum a ajuns chef în Italia

Maria Șandru de la Chefi la cuțite: „Nimeni nu e perfect”

Spre final, Maria Șandru a ținut să le ceară scuze tuturor celor față de care a greșit pe parcursul concursului. Printre cei vizați s-au numărat și cei trei Chefi: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, care nu a avut niciun concurent în finală anul acesta.

'Și totuși, la sfârșit, în finala mea am vrut să fie toți cei pe care i-am ales, să fie în farfurie, să lucreze pentru ei, meritul este a lor, vă mulțumesc dragilor și vă cer scuze dacă v-am greșit cu ceva, aceleași scuze adresez chefilor @chef.sorinbontea.official @chefflorindumitrescu @chef_catalin_scarlatescu dacă v-am și am ieșit cumva din cuvântul vostru să mă iertați, niciodată nu aș fi vrut, vă port respect și sunteți aici la mine în suflet!

Iertare vă cer și vouă, urmăritori emisiuni @chefilacutite, celor care v-am deranjat cumva prin vocabularul meu mai colorat, dar nimeni nu îi perfect și de multe ori perfecțiunea o găsim doar în filme sau povești, vă pup cu drag pe toți', a conchis Maria Șandru de la Chefi la cuțite.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter