Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune. Cine îl înlocuiește

Publicat pe

Marian Olaianos a fost exclus din delegația TVR pentru Qatar și nu va mai comenta Campionatul Mondial de fotbal, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune fizică. În urma anchetei disciplinare a TVR, s-a luat decizia ca Marian Olaianos să fie înlocuit în echipa TVR din Quatar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Marian Olaianos este acuzat de colega lui Nadine Vlădescu că ar fi bruscat-o. De asemenea angajată TVR, Nadine Vlădescu susţine că a fost lovită şi şi-a scos un certificat medico-legal, după ce a depus o plângere la conducerea TVR-ului.

Marian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune. Cine îl înlocuieșteMarian Olaianos a fost exclus din echipa TVR de la CM 2022, după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune. Cine îl înlocuiește

Cine îi ia locul lui Marian Olaianos în echipa TVR din Quatar

Excluderea lui Marian Olaianos vine în urma scandalului în care comentatorul TVR este cercetat disciplinar că ar fi bruscat o colegă chiar în interiorul instituţiei. Camerele de supraveghere au surprins incidentul. Ieri, comisia de disciplină a avut prima întâlnire pe cazul Olaianos, potrivit paginademedia.ro.

Toţi ceilalţi comentatori care erau iniţial în echipa TVR pentru Campionatul Mondial 2022 merg în Qatar, doar Olaianos a fost schimbat. Din informaţiile Paginademedia.ro, cel care se duce la mondiale va fi Dragoş Bocanaciu.

Olaianos nu a comentat decizia de înlocuire a lui din delegaţia din Qatar. Practic, o echipă de patru comentatori, dar şi reporteri şi cameramani se vor deplasa în Qatar.

Este vorba despre Dragoș Bocanaciu, Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru și Narcis Șelaru (comentatori), Andrei Toader și Dănuț Catană (cameramani) și Dragoș Stoica (reporter). Echipa va fi condusă de Cristian Oprean (Team Leader FIFA).

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar începe duminică, 20 noiembrie. Meciul de deschidere este cel dintre echipa gazdă, Qatar și Ecuador, programat de la ora 18.00.

Citește și: Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!’

Citește și: Anamaria Prodan, cu ochii în lacrimi din cauza lui Laurențiu Reghecampf:'Nu m-am gândit că o să ne lase pe drumuri'

Citește și: Raluca Todea și Dan Manciu s-au certat la Chefi la Cuțite:'Nu mai strigați la mine…'

Ce spune TVR despre această situaţie

La solicitarea Paginademedia.ro, TVR a răspuns la întrebările legate de înlocuirea lui Marian Olaianos la Mondialul din Qatar. Potrivit postului public, decizia a fost luată de şeful redacţiei sport, Dan Vasile.

TVR: „Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia disciplinară s-a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în faţa comisiei insotit de trei avocati, care au solicitat amânarea audierii lui în vederea formularii apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare.

Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de Fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare.'

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter