Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: "Sper să fiu peste Larisa Drăgulescu"

Publicat pe

Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți. În vârstă de 54 de ani, Mariana își dorește să facă trei milioane de dolari și să o întrecă pe Larisa Drăgulescu. Mai multe persoane publice din România și-au făcut cont pe OnlyFans.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mariana Moculescu a anunțat că și-a făcut cont pe OnlyFans. Fosta soție a lui Horia Moculescu a luat decizia de a-și face cont pe o platformă pentru adulți după ce a citit despre o femeie în vârstă din SUA care a făcut acest lucru. Vedeta a spus că abonamentul lunar nu este ieftin.

Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: "Sper să fiu peste Larisa Drăgulescu"Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți: "Sper să fiu peste Larisa Drăgulescu"

Mariana Moculescu se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care și-a făcut cont pe platoforma dedicată adulților OnlyFans. Fosta soție a artistului Horia Moculescu face furori și pe Tik Tok.

Citește și: Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

Citește și:Cum s-a cunoscut Mariana și Horia Moculescu:”Era foarte romantic”

Citește și:Cine este Diana, noua iubită a lui Alex Dobrescu. Are 21 de ani și e studentă:„Ne cunoaștem de ceva vreme'

Citește și:Soția lui Nosfe refuză să-și facă o nouă relație, după moartea rapperului:”Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”

Mariana Moculescu și-a făcut cont pe o platformă pentru adulți

Mariana Moculescu, 54 de ani, este fosta soție a lui Horia Moculescu. Vedeta a întâmpinat probleme financiare, motiv pentru care a decis să-și facă cont pe platforma pentru adulți OnlyFans. Mariana Moculescu a solicitat un abonament costisitor și consideră că sunt bărbați care i-ar aprecia conținutul.

Să știi că înainte de a mă decide să-mi fac contul nu a fost suficient ca ale mele colege din showbiz și-au făcut conturi pe platforma pentru adulți, și m-am documentat și pe Google și am citit că în Statele Unite ale Americii o bătrânică de 72 de ani și-a făcut un cont și că este succesul ei, toată viața nu a avut ceva important de făcut și va trăi până va muri din asta. Atât de mare efect a avut asupra mea, încât am zis că de ce să nu fac și eu, care încă mai arăt comercial', a mărturisit Mariana Moculescu, pentru Antena Stars.

Mariana Moculescu are probleme financiare

Fosta soție a lui Horia Moculescu a luat această decizie după ce a văzut o bătrână din SUA că și-a făcut cont pe OnlyFans. Vedeta este de părere că mai bine lucrează online, decât să muncească într-un loc deloc plăcut. Mariana Moculescu a declarat că are plătit o chirie foarte mare și se confruntă cu probleme financiare. „Cu vremurile astea știi cum este… Mai bine muncești online decât să te mai duci nu știu unde. Vin niște timpuri ca în pandemie și m-am gândit că poate fi un job sigur din care să câștig un ban cinstit. Doar chiria este 400 de euro, plus curentul electric, plus întreținerea, plus creme, machiaje, parfumuri… destul de mult, vreo 2000 de euro așa.”, a mai spus Mariana.

Mariana Moculescu: „Sper să fac trei milioane de euro”

Mariana Moculescu își dorește să câștige mai mult decât Larisa Drăgulescu, fosta soție a lui Marian Drăgulescu. Bruneta speră că ajungă să câștige trei milioane de euro. Larisa a recunoscut public că are cont pe platforma pentru adulți , unde face mulți bani.

Cred, cred. Am văzut că Larisa Drăgulescu face cu multă abnegație munca asta. Postează din alte orașe. Eu sper să fac trei milioane de euro, să fiu peste Larisa Drăgulescu', a spus Mariana Moculescu râzând. „Abonamentul meu nu e foarte ieftin. N-am fost foarte modestă. E cam 20 de dolari pe lună. Puteam să pun unul de 5 dolari. Am o impresie bună despre mine. Sunt convinsă că sunt destui bărbați atrăgători și bine situați chiar de la noi, care intră pe această platformă și care plac secțiunea mea', a mai spus fosta soție a lui Horia Moculescu.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter