Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman: „Poate și din cauza băuturii”

Publicat pe

În ultima vreme, s-a zvonit că Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, are o relație și că acesta ar fi fost motivul pentru care el nu a vrut să meargă în vacanță cu fiica lui și Oana Roman. Acum, Marius Elisei a făcut lumină în acest caz. Acesta a mai dezvăluit și care ar fi fost motivele pentru care el și Oana au decis să meargă pe drumuri diferite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman și fiica ei, Isabela, au fost, de curând, într-o vacanță în Egipt. Marius Elisei nu a vrut să le însoțească. S-a zvonit că motivul pentru care Marius Elisei nu a vrut să meargă în vacanță ar fi fost reprezentat de faptul că acesta ar avea o nouă relație.  

Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman: „Poate și din cauza băuturii'Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman: „Poate și din cauza băuturii'

Fostul soț al Oanei Roman a dezvăluit că nimic nu este adevărat. Acesta a mărturisit că nu a vrut să meargă în vacanță pentru că a fost nevoit să muncească pentru a-și plăti utilitățile și chiria.

Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună', a declarat Marius Elisei, al Xtra Night Show.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună după divorț.S-au comportat ca o familie

Citește și: Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei după divorț:'Suntem o familie, chiar dacă nu mai suntem căsătoriți'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Connect-R și Misha, după divorț:„E urât să vadă copiii'/ EXCLUSIV

Citește și: Irina Mohora este însărcinată a doua oară!Ce sex va avea bebelușul

Marius Elisei, despre zvonurile că ar avea o altă relație

S-a spus despre Marius Elisei că ar urma să aibă un copil cu o altă femeie, la scurt timp după ce s-a pronunțat divorțul dintre el și Oana Roman. Acesta a precizat că nu este nimic adevărat și că întreaga situație seamănă cea care a fost prezentată în luna decembrie a anului trecut. Atunci, s-a spus că Marius Elisei a plecat la o altă femeie, alături de care a petrecut Crăciunul.

Totuși, Marius Elisei încearcă să păstreze o relație de prietenie cu Oana Roman și să își viziteze fetița de câte ori poate.

De asemenea, acesta a vorbit și despre motivul din cauza căruia s-a ajuns ca el și Oana Roman să divorțeze.

Marius Elisei, despre motivul divorțului de Oana Roman

Marius Elisei a dezvăluit că iubirea dintre el și Oana Roman ajunsese să se stingă. De asemenea, acesta a mai spus că a făcut-o pe Oana Roman să nu îl mai aprecieze ca înainte. În plus, fostul soț al Oanei Roman a mai afirmat că, dacă nu era un copil la mijloc, cel mai probabil fiecare ar fi mers pe drumul lui și nu ar mai fi păstrat legătura deloc.

Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc', a mai adăugat Marius Elisei, potrivit spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter