Mihaela Tatu s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza emisiunii "De 3 x femeie": "Am avut și depresie"

Publicat pe

Mihaela Tatu s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza emisiunii „De 3 x femeie”, care s-a bucurat de mare succes timp de șapte ani, la Acasă TV. Însă, stresul pe care îl implica munca în televiziune și-a pus amprenta asupra sănătății Mihaelei Tatu și prezentatoarea a avut mult de suferit, atât fizic, cât și sufletește.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Până la 37 de ani, Mihaela Tatu a locuit în Braşov, iar în anul 2000 a venit în Bucureşti, atunci când a când a început să prezinte emisiunea „Viaţa bate filmul, la Pro TV, iar anul următor, „De 3X Femeie, la Acasă TV, unde a şi rămas timp de şapte ani. Din 2018, a prezentat apoi două emisiuni la Antena 2, „Hanul lui Tatu şi „Celebri sau nu.

Mihaela Tatu s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza emisiunii "De 3 x femeie": "Am avut și depresie"Mihaela Tatu s-a ales cu grave probleme de sănătate din cauza emisiunii "De 3 x femeie": "Am avut și depresie"

Mihaela Tatu a muncit enorm în TV, iar asta a îmbolnăvit-o

Mihaela Tatu nu a fost tocmai mulțumită de munca pe care o făcea, declarând că au existat multe situații care contraveneau principiilor sale.

Prima problemă de sănătate cu care Mihaela Tatu s-a confruntat a fost la genunchi. Pentru o persoană extrem de activă, pasionată de dansul sportiv, acela a fost unul din momentele de cotitură din viață. Apoi, vedeta a mărturisit că s-a confruntat cu depresia.

„Am avut o lungă perioadă de timp, conștient sau inconștient, comunicare pasivă, în care am tăcut chiar dacă am fost nemulțumită. M-am dus acasă și am zis că nu-mi place, că e împotriva principiilor mele. Am zis că merg mai departe într-o zonă care nu-mi aduce satisfacții.

Eram singura femeie care întreținea trei femei și cu soră-mea, patru. Mama era bolnavă acasă la Brașov, trebuia să am grijă de ea. Ioana (n.r.: fiica) era la facultate.

Sora mea, Dumnezeu s-o odihnească, avea nevoie de sprijinul meu. A fost o perioadă greoaie. Eu le-am dus, însă toate astea s-au regăsit în câmpul fizic.

Am avut și depresie. Abia acum se vorbește despre sindromul prezenteismului, să te duci la serviciu și dacă ești bolnav. Ăla a fost începutul. Nu mă așteptam ca într-o fracțiune de secundă să se năruiască tot', a mărturisit Mihaela Tatu în podcastul „Fain & simplu' realizat de Mihai Morar pe YouTube.

Citește și: Cine este părintele Calistrat Chifan.Preotul filmat când lovește o femeie a mai fost cercetat pentru comportament violent

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…

Citește și: Jason Momoa a purtat roz pe covorul roșu la Oscar 2019. „Aquaman' a atras toate privirile

Cu ce probleme de sănătate s-a ales Mihaela Tatu după „De 3 x femeie”

Mihai Morar a întrebat-o dacă îndepărtarea de lumina reflectoarelor a mai liniștit-o, a ferit-o de suferințe medicale, însă nu s-a întâmplat deloc așa.

„În dorința de a pătrunde în adâncul ființei tale, ispitele sunt tot mai mari, provocările pe câmpul fizic sunt mai mari. Am mai scos un colecist, s-a întâmplat un fibrom, am mai operat un genunchi. O incontinență urinară, am rezolvat-o și pe aia.

Aaa, o hernie! Au fost note de plată. Nu am trăit degeaba 50 de ani, am trăit! Am avut un club, am fumat până acum 11 ani. În club nu am stat să beau apă plată. Au fost nopți nedormite', a completat Mihaela Tatu.

Cu ce se ocupă Mihaela Tatu, la 11 ani după „De 3x femeie”

De mai bine de 5 ani, Mihaela Tatu este trainer acreditat ANC în Tehnica şi Arta Livrarii Discursului, altfel spus „antrenor” pentru limbajul paraverbal si nonverbal.

Totodată, este voice over la desene animate şi audiobook-uri, speaker motivational, moderator la diverse evenimente şi moderator permanent la Business Days.

Ea a revenit pe micul ecran la Canal 33, cu o emisiune în care ne propune dialoguri autentice cu oameni de valoare, din diverse domenii.

„Eu nu am dorit să ies din media. Am luat o pauză de doi ani și când m-am întors nu mai înțelegeam nimic. M-am dus cu proiecte pe la diverse posturi TV, doar că formatele mele nu își mai găseau locul. Iar ceea ce mi se oferea din partea acelor posturi TV nu se potrivea cu mine.

Emisiunea pe care eu am realizat-o, De 3 x femeie nu a fost doar un format, la un post tv. A fost însăși viața mea. Acel de 3 x femeie eram eu însămi', a declarat Mihaela Tatu într-un interviu acordat Click!.

„Eu îmi cunosc valoarea în media ca om de radio și tv. Eu știu cât sunt de bună, dar pentru mine a fost cumplită ieșirea din media. Luni de zile nu mi-am găsit locul, sensul. Nu știam încotro să o apuc. Apoi s-a întâmplat ceva.

Am intrat în mediul de business și am văzut ceva, o nevoie pe care mi-am dat seama că pot să lucrez… Nu doar că am găsit-o, dar cât am învățat eu însămi ca să pot să construiesc cursuri autentice, care să nu semene cu altele', a mai precizat Mihaela.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter