Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog: ”Eram într-o stare critică”

Publicat pe

Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cu toții îl știm pe marele actor după aparițiile sale nenumărate în rolul lui 'Bobiță' din Las Fierbinți. Este mereu cu zâmbetul pe buze și cu umorul la el, astfel că toată lumea ar fi crezut că viața lui este mereu roz. Din nefericire nu este așa. De ani la rând merge la terapie pe fondul oboselii cronice acumulate de-a lungul timpului. Iată ce dezvăluiri a făcut!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Mihai Bobonete este unul dintre actorii care cucerește de fiecare dată. Prin carisma și umorul savuros reușește, alături de colegii săi de breaslă, să țină sute de români în fața micilor ecrane, doar pentru a se destinde și a mai uita de probleme. Totuși, în timp ce alții se amuză copios, în spatele personajului, actorul traversează momente grele pe care nu mulți le cunosc.

Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog: 'Eram într-o stare critică'Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului. Cum a ajuns la psiholog: 'Eram într-o stare critică'

De data aceasta, și-a deschis sufletul și le-a permis fanilor să afle detalii neștiute din viața lui. Ba mai mult, a fost mai sincer ca niciodată și a povestit care a fost cea mai mare problemă a lui de până acum, pe care o tratează de ani buni. Da, este vorba despre simptomul Burnout, ceea ce înseamnă oboseală cronică și epuizare.

Citește și: Cabral, cuvinte dure despre Mihai Bobonete în direct, la emisiunea lui Măruță:„Nu mă așteptam să spui așa ceva…'

Citește și: Ce a găsit Mihai Bobonete în telefonul lui Theo Rose. Adelina Pestrițu, implicată direct:'Vrei să faci o crimă?'

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican se mută în casă nouă:„Facem Crăciunul aici'. Imagini cu locuința lor

Citește și: De ce a rămas fiica Andreei Antonescu cu tatăl ei, Traian Spak, după divorțul părinților:„E foarte greu pentru mine. Nu mi se mai permite să…'

Mihai Bobonete face terapie de mulți ani din cauza burnout-ului

Mihai Bobonete este celebru și cunoscut de toată lumea, însă cu toate astea viața lui nu a fost mereu numai lapte și miere. Actorul din Las Fierbinți a mărturisit că a ajuns la ceea ce azi se numește burn-out, adică epuizare din cauza muncii. Nu știa cum să trateze acest lucru, astfel că a ajuns să meargă la terapie. Face asta de ani buni, însă a recunoscut că-l ajută foarte mult și nu are de gând să renunțe.

„Nu pot să mă plâng. Am găsit o măsură încât să fac față la tot ce îmi dă Dumnezeu să trăiesc în fiecare zi. Am avut momente când ajungeam la burnout-ul ăla. Am ajuns în momente în care eram într-o stare critică. Mă ajută mult și terapie. Fac terapie de ceva ani.', este confesiunea făcută de Mihai Bobonete în podcastul lui Horia Brenciu.

Mihai Bobonete a trecut peste burnout

Într-adevăr, în trecut Mihai Bobonete s-a confruntat cu sindromul burnout. Acum însă, deși face terapie, este mai fericit și împlinit ca niciodată. Nu mai are grijile de atunci și încearcă să se bucure de fiecare moment al vieții, așa cum este el.

'Sunt împăcat cu mine. Fac doar ce îmi place, nu mă grăbesc să ajung nicăieri. Mă bucur mai mult de prezent. Înainte nu știam să apreciez ce am, nu știam să apreciez lucrurile astea.', a continuat Mihai Bobonete.

Mihai Bobonete, relație aparte cu soția lui Horia Brenciu

De la probleme, Horia Brenciu și Mihai Bobonete au dat-o în lucruri care să le aducă zâmbetul pe buze. Bineînțeles, artistul i-a comunicat actorului că soția lui s-a bucurat când a auzit că este invitat la podcast. Cu umorul la el, Mihai Bobonete a ținut să facă haz de necaz și să povestească ce relație are și a avut el de-a lungul timpului cu partenera de viață a lui Horia Brenciu.

„Nu cred că a făcut Alice așa, pentru că ne știm de foarte mult timp. Ne apreciem reciproc mai ales la înjurături', i-a spus Mihai Bobonete lui Brenciu. „Nu știu nimic legat de acest aspect', a zis Brenciu.

„Ba da, ea e drăguță doar de Crăciun, când vin la voi colindătorii și dați bani. În rest, de la Serviciul Român de Comedie nu mi-a luat nimeni morții așa (n.r.: cum a făcut-o ea)', a mai spus amuzat actorul din „Las Fierbinți'.

Mihai Bobonete a fost lovit cu pietre în galeria Rapidului

Mărturisirile cutremurătoare din viața lui Mihai Bobonete nu s-au oprit însă doar la simptomul burnout. Acesta și-a adus aminte și de o întâmplare din copilărie care l-a marcat profund. De data aceasta nu a fost el cel afectat la propriu, ci un coleg de al său.

„Chiar dacă aveam meci cu Dinamo, Galeria Rapidului a aruncat cu pietre când trenul a intrat în gară. Un băiat și-a pierdut ochiul de la cărămizi. Am fost acolo.

Când ne-am întors ne-a dus cordonul… Ce tâmpenie, ne ducea de la gară, pemtru că trăgea trenul la Obor, și de la Obor la Lia Manoliu ne duceau pe stradă, în cordon.

Noi țipam „București, București capitala p*** ești', iar ei strigau: „București e Capitală și Craiova e la țară'. Ne-au bătut în cordon, era, așa, o d-asta… Din deplasări, nu-mi mai aduc aminte așa meciuri faine', a adăugat actorul.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter